Löpning Tävlingar & Motionslopp 2 inlägg 3912 visningar

Dianamilen Eskilstuna

Susanne
1964 • strängnäs
#1
13 juni 2013 - 14:51
Gilla
Hej!

Jag sprang Dianaloppet i Eskilstuna 5 km förra året men tänkte ta milen detta år. Men undrar om någon har sprungit milen och hur den sista sträckan ser ut när man skall förbi mål vid 5 km och ut på de sista 5 km. Har tittat på kartan på korpens hemsida men eftersom jag inte känner igen motionsspåren vid Vilsta så säger kartan inte mig så mycket. Tänkte provspringa den sista sträckan. Är det någon som kan förklara var den sista sträckan går och vilka markeringar man skall följa och hur banan ser ut.
1977 • Eskilstuna
#2
13 juni 2013 kl 15:52 Redigerad 13 juni 2013 kl 15:55
Gilla
Delvis så följer andra varvet eljusspåret baklänges.

Jag ritade lite i kartan: http://forumbilder.se/CEJ63/diana-karta-10-km-2011

Där jag markerat rött på kartan så springer man på en "väg" (samma underlag som eljusspåret) som INTE hör till eljusspåret och som inte är märkt på något sätt. Man kan inte missa den egentligen.

Annars är det lättast att bara följa belysningen och hålla höger där det delar sig. Det gul-streckade på kartan är eljusspår och man följer alltså det överallt förutom där jag markerat rött.

Strunta i andra markeringar då den där slinga följer flera olika spår bitvis.

Annars är det rejält kupperat, man kan förenklat säga att första halvan av varv 2 går uppför och andra halvan nerför. Är väl lite plattare på mitten.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.