Löpning Skador & Rehab 3 inlägg 4416 visningar

Pirrande/svullna händer

Mathilda
1990 • Bromma
#1
10 april 2013 - 20:23
Gilla
efter träning har jag märkt att mina händer, framförallt fingrarna blir svullna och pirrar lite. Framförallt precis när jag går in i duschen. Det är rätt obehagligt. Någon som vet vad det beror på eller upplever samma sak?
1965 • Sundbyberg
#2
10 april 2013 kl 22:06
Gilla
Har liknande erfarenhet! Men det händer bara efter långpass eller riktigt hårda pass. Lagom i duschen efter en stund domnar händer och fingrar vilket brukar hålla i sig en dryg timme. I och med det bara händer när jag tagit ut mig måste det vara ngn trötthets reaktion tycker jag? Men det infinner sig inte alltid och försvinner efter ett tag så jag har inte brytt mig om att kolla upp det. Att du också upplever ngt liknade tyder på att det inte är unikt heller. Blir det inte värre så är det nog inte så mycket att oroa sig för.
Mathilda
1990 • Bromma
#3
12 april 2013 kl 08:33
Gilla
Exakt! Efter långa/hårda pass. Och i duschen. Fast jag kom på att det inte händer hemma hos föräldrarna (jag är student och pluggar intepå min hemort). Efter varje vända i staden där jag pluggar har jag tappat vikt. Men hemma får jag jättemycket mat. Det kanske är någon attackreaktion när kroppen bränner energi som den egentligen vill spara?

Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.