Löpning Tävlingar & Motionslopp 2 inlägg 3031 visningar

New York City Marathon till lägre kostnad

Torbjörn L
1974 • Löddeköpinge
#1
17 mars 2012 - 18:01
Gilla 
Hej!
Ett tips till er som vill springa New York City Marathon till en lägre kostnad. Testa utlottningen av startplatser via deras hemsida. Detta blir betydligt billigare än att åka med någon svensk arrangör eftersom du kan välja flyg, hotell och antal dagar du vill stanna helt själv. Dessutom blir startavgiften betydligt billigare.
Nackdelar då? Ja, eftersom det är en utlottning är du inte garanterad en startplats just det år du tänkt springa. Å andra sidan är du garanterad en startplats inom 3år (tror jag det var) under förutsättning att du är med i utlottningen varje år.
Jag hade tur och fick en startplats vid första utlottningen jag var med i! Jag har även deltagit via Springtime Travel men med facit i hand rekommenderar jag er att testa utlottningen!
Lycka till
önskar Torbjörn
kortben
1966 • GÖTEBORG
#2
17 mars 2012 - 21:04
Gilla 
Förutsättningen för garanterad 4-e-års-plats är väl att man började söka förra året? De har ändrat reglerna fr.o.m. årets lopp, dessutom tror jag att direktkvalificeringen blivit lite tuffare också? Har inte koll på det - direktkvalad lär jag aldrig bli, jo kanske om jag håller samma hastighet till 70-årsåldern :-)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.