Löpning Skador & Rehab 4 inlägg 1521 visningar

Halsen sväller + mystisk puls

Fredrik Winge
1973 • Vaxholm
#1
18 maj 2011 - 21:09
Gilla 
Hjälp, jag behöver rådgivning!!! Har hela våren haft problem att med att ladda för min tredje stockholmsmara. Ovanligt många förkylningar i familjen har satt käppar i hjulet. I slutet av mars tyckte jag mig iaf börja komma igång någorlunda för att nå målet sub 4, men då började jag få ont i halsen igen. Trodde det var vanligt halsont, men det sitter fortfarande i, snart två månader senare. I början påminde det om vanligt halsont, men det övergick senare till att ena sidan av halsen liksom sväller då och då, framför allt dagen efter träning. Har också lätt blivit andfådd samt känt att hjärtat emellanåt slår hårdare. Kan vara inbillning, men jag upplever det så. Märker ingen större skillnad på pulsmätaren, men det är inte pulsen som ökar, snarare att slagen känns hårdare. Löpningen går trögt, blir snabbt stum osv. Sprang halvmaran runt Kungsholmen och stumnade betänkligt sista 3.

Har inte haft nån feber, doktorn säger att det inte är streptokocker, han tog EKG utan anmärkningar, kände på lymfkörtlar osv och sa "inga problem, kör du". Det är tre veckor sen jag senast träffade en läkare. Börjar känna mig hypokondrisk...

Så, vad ska jag göra? Gå till en annan läkare? Skita i maran och vila? Springa ändå, fast sub 4 känns långt borta? Nån som haft nått liknande?
Mikael Angelin
1969 • Tygelsjö
#2
18 maj 2011 - 21:15
Gilla 
Träffat en öron-näsa-halsläkare? Puls/andfåddhet kan vara hypokondri, men svullnad/smärta brukar ju ha en anledning
1968 • Kapp
#3
18 maj 2011 - 21:25
Gilla 
Kan väl oxå vara symtom på ångest..
Fredrik Winge
1973 • Vaxholm
#4
18 maj 2011 - 21:40
Gilla 
:)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.