Löpning Övrigt 1 inlägg 2594 visningar

Glorious Day - Kungsträdgården, Stockholm - Söndag 16 maj.

1983 • Stockholm
#1
19 april 2010 - 15:23
Gilla
Glorious Day är ett nytt idrotts - och motionsevenemang som för första gången äger rum i Kungsträdgården i Stockholm den 16 maj 2010. Glorious Day vill vara ett glamorösare alternativ till de otaliga löpartävlingar som äger rum i Stockholm. Här vill man ta fasta på att kunna motionstävla mitt i centrala Stockholm under trevlig former. Förutom själva loppet kommer även aktiviteter ske från scen hela dagen.

”Vi har valt att fokusera på den målgrupp som lever ett hälsosamt liv i allt från träning till kost men inte tränar för Marathon, det här är någonting helt annat.” säger Henrik Bonnevier från arrangören Sport Business Nordic som projektleder eventet. Han fortsätter ”Alla kommer kunna vara med oavsett form då vi har tre olika distanser. Glorious Day kommer inte bara vara ett löparlopp utan också en folkfest i Kungsträdgården. Helt enkelt A Glorious Day for Glorious People”.

Dagen kommer att avslutas glamoröst på Café Opera med prisutdelning och fest.

Glorious Day har formats så att alla intresserade - oberoende av kunskap och träningsnivå – ska ha möjlighet att delta. Loppet erbjuder tre olika distanser 3 km, 6 km eller 9 km.

Som samarbetspartner står 2,6 miljonerklubben. Klubbens främsta syfte är att sprida objektiv information om kvinnors hälsa och livskvalitet. ”Det är av absoluta vikt för hälsan att röra sig, kan man göra det under lite glamourösa förhållanden desto bättre” säger Alexandra Charles, grundare av 2,6 miljonerklubben. Hon fortsätter ” Detta lopp passar våra medlemmat perfekt och vi ser fram emot en fantastisk dag i Kungsträdgården!

50 kr av anmälningsavgiften till loppet går oavkortat till 2,6 miljonerklubben och forskning för kvinnors hälsa och välmående.

FAKTA:

PLATS: Kungsträdgården, Stockholm.
NÄR: 16 maj 2010
TID: Kl 11.00 – Registrering och uppvärmning. Kl 13.00- start
DISTANSER: 3km, 6km och 9 km

För mer information och anmälan se: www.gloriousday.se
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.