Löpning Skador & Rehab 4 inlägg 1501 visningar

Buksmärta?

Anki V
1965 • Tullinge
#1
10 april 2010 - 09:09
Gilla
Sedan jag började springa för ca ett år sedan har jag fått ont långt inne i buken. Det känns ungefär som träningsvärk och gör ondare om jag gör t.ex. situps. Det går dock inte över, utan jag har haft detta konstant. Jag har inga problem med uppkördhet och liknande, så vanlig löparmage är det inte. Någon som haft samma problem eller som kan ha en aning om vad det är?
1967 • Finspång
#2
12 april 2010 kl 21:18
Gilla
Jag har samma problem sedan början på dec. Jag körde ganska mycke magträning under några månader och sedan ett flowin pass på gymmet...då fick jag enormt ont efteråt men tänkte att det är vanlig träningsvärk. Men det har inte släppt och sit-ups är omöjligt att göra. Det gör också ont när jag hostar och nyser och det läste jag om att det har med magmuskeln att göra..men hur länge ska det sitta i? Det går att springa med det, men det känns inte helt ok.
Vpre bra om någon vet vad det är och vad man kan göra
Johnny Kinnunen
1963 • Göteborg
#3
4 maj 2010 kl 16:47
Gilla
Googla på följande diagnoser:
Osteitis Pubis (för Anki, OM du inte har ont vid nysning/hostning)
Gillmore´s Groin (för Johan).
Detta är kanske en start för er att hitta fram till vad det kan vara..

Anki V
1965 • Tullinge
#4
4 maj 2010 kl 22:34
Gilla
Johnny: På pricken! Trots att jag inte spelar australiensisk fotboll :) Jag har dessutom ganska instabila höfter, och det verkar inte göra saken bättre direkt. Bugar och tackar, nu har jag en hel del att gå på! Hoppas det löser sig för dig också Johan.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.