Löpning Kost & Näring 4 inlägg 1038 visningar

Sportaktive

1954 • Höglunda
#1
7 januari 2013 - 16:39
Gilla
Jag har försökt beställa sportaktive sportdryck men har ej lyckats. Är det någon som har en förklaring , har dom kånkat eller vad är det? Jag har skickat mail till dom adresser jag hittar men jag får inga vettiga svar Det skall tydligen finnas nån Luigi som har tagit över i england men jag hittar ingen adress dit.
Camilla Green
1982 • Linköping
#2
8 januari 2013 kl 08:38
Gilla
Jag har haft besvär med dem också.. Beställde tidigt i höstas och fick tjata ihjäl mig för att få hem grejerna och det tog lång tid.. Sen fick jag inte allt (för de inte hade hemma) och de lovade att sätta tillbaka pengarna för det vilket de aldrig gjorde. Sen helt plötsligt för ett par veckor sedan så kom det ett nytt paket från dem med resten av grejerna (mer än vad jag skulle fått men det är väl rätt med tanke på väntetiden..). Maila på deras sida som en idiot om du betalat, det gäller att ligga i och vara stenhård för att få svar. Tror inte jag kommer beställa från dem igen trots att jag gillar deras vätsketabletter..
Camilla Green
1982 • Linköping
#3
8 januari 2013 kl 08:40 Redigerad 8 januari 2013 kl 08:43
Gilla
Hittar inte ens hemsidan nu när jag söker.. Mycket skumt..

Red. Hittade den! Maila där om du redan beställt men om du inte gjort det redan så skulle jag avråda dig. Det är inte säkert du får grejerna alls och om du får dem så är det lång väntetid och en jäkla massa tjat..
1954 • Höglunda
#4
10 januari 2013 kl 19:46
Gilla
Jag har mailat massor av gånger utan resultat men tydligen är det någon Luigi som tagit över i england som har lovat att skicka det jag beställt, så jag hoppas att det kommer dryck snart.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.