Löpning Tävlingar & Motionslopp 7 inlägg 151 visningar

Milspåret ´08

1985 • Linköping
#1
9 januari 2008 - 17:29
Gilla
Hej

Imorgon ska jag ta mitt första löpsteg på 10 år, och den 20 maj ska jag springa Milspåret. Det är en stor utmaning, men jag har bestämt mig för att det ska gå.

Sprang någon av er Milspåret 2007? Vad tycker ni om loppet - är det ett bra val?
http://footstep.wordpress.com
1966 • Karlstad
#2
9 januari 2008 kl 17:49
Gilla
Jättekul att du tagit ett löpbeslut.
Hoppas du gör det mest för din egen skull nu, och inte bara som ett projekt. Att jag säger så är för att du har ett ganska tufft schema framför dig, och särskilt som du tänker göra det under tidspress.
Det är så många som slutar för att de går ut för hårt.

OM det börjar ta emot, backa då hellre, omförhandla om målen med sikte på ett varaktigt löpande. Det är så överlägset skönt när man är igång, och det kan ta flera månader att komma dit. Ofta innebär de första månaderna att komma underfund med vad ens egen kropp pallar med.

Var jag onödigt negativ?
Det var inte meningen. Det är bara kul ju fler som springer.
1966 • Trångsund
#3
11 januari 2008 kl 19:41
Gilla
Hej Sara!

Som svar på din fråga:

Jag sprang loppet 2007 och tycker att det är en trevlig bana.
Lättsprungen och trevlig. Springer längs med kanalen.
Möjlighet att titta på båtar och måsar och så...
Om man nu tröttnar på att titta på alla trevliga löpare runt omkring.

Rekomenderar starkt Milloppet som ett första lopp.

//Micke
1969 • Upplands Väsby
#4
12 januari 2008 kl 00:00 Redigerad 12 januari 2008 kl 00:07
Gilla
Sprang också Milspåret förra året. Det var förresten premiär för loppet då och samtidigt mitt första lopp någonsin. Riktigt trevlig upplevelse. Det var strax under 300 löpare då, skulle tippa att det blir några till nästa gång. Kommer definitivt att springa igen i år.
1985 • Linköping
#5
13 januari 2008 kl 11:36
Gilla
Peter H Nilsson
Nej, jag tycker inte att du är onödigt negativ! Jag vet att vi har satt upp ett riktigt tufft mål, men samtidigt så är det just den tuffa utmaningen som motiverar mig! Om jag bara satsade på att "bli en löpare" så skulle det vara lättare att skippa morgonpromenaderna då och då. Nu vet jag att jag inte kan släppa på rutinerna ens ett par dagar om jag ska lyckas!

Dock är vi väldigt uppmärksamma på hur min kropp reagerar, det är lite det som är utmaningen för Patriks del (som sjukgymnast). Så jag hoppas att allt ska gå bra! Idag ska jag ge mig ut för min "27 minuters gång + 3 minuters löpning"-runda, ska bli spännande att se hur det går!

Skönt att höra lite positivt om Milspåret! Vi kanske ses där rentav!
http://footstep.wordpress.com
Ann-Sophie
1972 • Vallentuna
#6
13 januari 2008 kl 12:25
Gilla
Hej Sara.
Jag har också tänkt springa Milspåret i år så vi ses där. Bra att du startar lugnt och varvar med promenader. Jag sprang min första mil i Midnattsloppet 2006 men då orkade jag inte springa hela utan fick varva med att gå för att ta mig runt. Det peppade mig mer och 2007 sprang jag hela loppet. Vad jag vill säga är att även om du inte orkar springa milspåret så är det en bedrift att ta sig runt och man kan varva med att gå. Sen finns det alltid fler lopp som tex Midnattsloppet som jag varmt rekommenderar för det är så roligt och en feststämning runt hela banan som är helt enorm. Ha det gott!
2006 • Alingsås
#7
16 januari 2008 kl 21:54
Gilla
Milspåret är verkligen att rekommendera. En flack bana och bra tid på kvällen. 2007 var det perfekt väder också, inte för varmt och inte för kallt. Knälånga tights och kortärmat räckte. Alla startade samtidigt. Det kommer att gå bra! Dessutom fick man en snygg och skön tröja från Craft... Lycka till!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.