Foruminlägg av Roberth Gyllberg

#1
15 september 2008 kl 22:04
Gilla
Såg i ett inlägg här på jogg, att någon kallade "kanske inte världens hårdaste halvmarathon" för en "ploj-tävling". Det är i och för sig upp till var och en att lägga värde i ordet ploj ,men en tävling som startats för att få gamla soffpotatisar att vakna till liv och där alla pengar från anmälningsavgifter går till välgörande ändamål, ser vi som ganska seriöst. Tror dessutom att man får vara en skapligt vältränad löpare för att ha chans till en tätplacering. Lägg kivhh på minnet. Plojtävlingen kommer nog uppmärksammas i andra sammanhang är på NA:s nöjessidor.
#2
2 februari 2009 kl 21:43
Gilla
Ska försöka crawla en mil i öppet vatten, innan sommaren är över. Hitills är längdrekordet fyra km, så vem vet, jag kanske kommer få vatten över huvudet.
#3
15 februari 2009 kl 22:37
Gilla
Mathias!
Det mesta av Kalmar Järnman sitter i huvudet. Bestäm dig för att du ska ta dig i mål och du kommer göra det. En förutsättning är givetvis en del träning innan start. Perfekt att du är en bra cyklist - där kan du tjäna mycket tid. Lycka till med din satsning, det är grymt skönt när man passerar mållinjen!
#4
6 april 2009 kl 22:33
Gilla
Är det någon som vet ifall det finns någon "mackapär" som kan användas för att räkna antalet längder som simmas i bassäng. Typ något som man trycker till på, vid vändningen. Inte för att det är så viktigt men det är ändå kul att veta hur långt man simmat. Vore skönt att slippa räkna och i stället ägna sig åt själva simningen.
#5
7 april 2009 kl 23:25
Gilla
Tack för tipsen! Angående voltvändningar så är det inte aktuellt för mig. Har fullt upp med att försöka simma.
#6
9 april 2009 kl 00:02
Gilla
Tack Johannes!