Foruminlägg av maria axring

#1
24 juli 2013 kl 16:27
Gilla
Har haft/har halsfluss. Feber i söndags och måndags och vita prickar i halsen fr om i måndags. Kände mej fortfarande väldigt trött och påverkad i går men idag mycket piggare och knappt inte alls ont i halsen. Har inte fått pencilin då dom på VC helst inte ger detta. Nu undrar jag bara när kan man börja springa igen? Naturligtvis inte ännu då jag senast i går kände mej påverkar, men vågar man börja springa om ca 4-5 dagar om jag fortsätter att känna mej bättre??
#2
13 oktober 2013 kl 18:40
Gilla
Hej,

Sprang tidigare ca 3-4 gånger i veckan men pga privata problem har jag inte kunnat springa något alls på sista tiden, har dock lyckats gå pw ca 3 gånger i veckan istället. Hur skulle ni tipsa mej att komma igång efter ett sådant uppehåll, skall man springa en lagom lång runda och springa hela tiden eller skall man göra ett upplägg där man alternerar gå/springa? Vilket upplägg bör man sedan ha för att få upp sin kondition/hastighet igen? Vill så gärna komma tillbaka till där jag var innan uppehållet :-)
#3
16 februari 2014 kl 16:51
Gilla
Hej,

vill komma igång o springa igen o det kan vara trevligt o lite peppande att springa i grupp? Någon som vet o det finns eller någon som är intresserad?