Foruminlägg av kennet bolinder

#1
28 februari 2010 kl 10:24
Gilla
Ett bra tips! jag tar min dotter till hjälp och kör hänga gubbe,jag kan säga att en timmen på bandet bara flyger iväg,med tanke att löparband är ju mördande tråkigt.
#2
27 april 2010 kl 21:53
Gilla
Jag har lite funderingar ang. att komma igång med träningen efter en ganska rejäl lunginflamation på bägge sidorna,jag har för fem dagar sedan avslutat penicilin kuren och fick även under min tid på akuten antibiotika via dropp,med tanke på den relativt korta tiden som gått så känner jag mig pigg,jag har även jobbat under tre dagar nu och känner att orken finns där(kakelsättare) Jag tränar normalt sätt fem gånger i veckan löpning/MTB.Det man hör från folk man pratar med varnar en för att köra igång för tidigt,jag upplever tiden så här efteråt inte alls så tuff som många andra påstår att dom känt efter liknande sjukdom. Är kolmården adventure race i slutet av maj ett omöjligt mål att vara tillbaka på banan.Dela gärna med av din erfarenhet om du har haft samma symtom.MVH KENNET
#3
16 juni 2010 kl 22:37
Gilla
HÄLSINGETRAILEN i segersta 6 juli kl 18.30.
för mer info. gör ett besök på.
hälsinglands multisportklubb.se
#4
14 november 2010 kl 02:04 Redigerad 14 november 2010 kl 02:04
Gilla
KOM IGEN NU ALLA SOM HAR SISTA MILEN KVAR,FAN VA GRYMMA NI ÄR.
#5
6 januari 2011 kl 12:12
Gilla
Jag va med och körde UI senast,och tycker att starten självklart ska gå vid 06:00 då kroppen fått sig en natts sömn,start bara några timmar efter att du slutat jobbet efter en veckas slit känns inte helt optimalt,att lyckas lägga in sömn mellan intervallerna ser jag nästan som omöjligt för egen del iallafall,då man är alldeles för "på" under dygnet.Att det skulle vara tuffare att slutföra dom sista intervallerna nattetid tror jag inte,för personligen så dom tre sista intervallerna gick jag bara på vilja och den tror jag att dom flesta som ger sig in på nått sånt här besitter.
#6
21 februari 2011 kl 19:03
Gilla
Har jag helt fel som anser att spring mer en 1tim utan nån typ av dryck och helst sportdryck är ganska dumt, inte bara för att inte bara fylla på vätskebalansen utan även energin som man bränner ännu mer vintertid än sommertid,eller är jag helt ute och cyklar?

Ett litet litet tips med vätskebälte då det är kallt är att ha det innanför jackan,ska mycket till innan det fryser då,ett smidigt bälte med slimmade flaskor från Perfekta funkar bra tycker jag.
#7
3 mars 2011 kl 15:53
Gilla
kör själv med icebug celeritas om det är riktigt tuff terräng,inga problem att köra längre distanser fast dom är tunna i sulan,sprang vertex fjällmaran i dom i fjol,inga problem,fast man ska skynda långsamt med längre distanser.Har annar precis köpt mig ett par Salomon xa pro 3d ultra 2 och bara gjort ett pass på milen men dom kändes riktigt bra,tanken är att köra med dom som mängdtränings sko,har även kört XT hawk även det en bra skogsdojja,bägge sitter hårt runt foten och bra skydd fram för tåna.
#8
4 mars 2011 kl 07:46
Gilla
Håller helt med Desire` om skovalet,köp dig ett par minimalistiska löpskor,har själv haft löparknä men bytte typ av sko för ex antal år sedan,springer även lite barfota, har sedan dess inga problem med mitt löparknä.Varva dina löparpass med att cykla MTB som är riktigt skoj.
#9
11 april 2011 kl 21:51
Gilla
Från att bara ha använt den mer traditionella löparskon under flera år så smög jag in icebug celeritas,en minimalistisk sko för traillöpning med två pass i veckan strax under milen till en början,för att tre månader senara springa Vertex Fjällmara i samma sko.
I år tar jag steget fullt ut,gjorde min första barfotalöpning ute för en dryg vecka sedan,gissa om jag fick knepiga blickar från mötande medmänniskor här uppe i norr då vi fortfarande har lite snö ute."två steg tillbaka kan ibland vara ett steg fram" citat Jonas Colting.