Foruminlägg av Johanna Henricsson

#1
22 februari 2010 kl 15:00
Gilla
Man kan ju passa på att lägga in sin bloggadress, även om det var länge sedan tråden startades...bra idé förövrigt!!
http://jhh.blogg.se
#2
22 februari 2010 kl 15:10
Gilla
Benämningen på friidrottare är nog olika för olika personer. Men jag är bara intresserad av och veta om det finns någon som inte enbart satsar på maraton och liknade utan kanske längdhopp eller så? Skulle vara intressant
#3
22 februari 2010 kl 22:55
Gilla
Anledningen till att jag frågar är mest att jag själv inte är den som satsar på långdistans utan tycker mer att jogg.se är en riktigt bra sida! Iof är 800 lite mer åt mitt håll...men inte riktigt...
#4
23 februari 2010 kl 13:55
Gilla
Härlig att höra :)
#5
28 februari 2010 kl 19:01
Gilla
Slask, stora vattenpölar, is. En härlig sörja (med viss ironi i rösten...)
Vintern har varit härlig men nu får våren komma!
Tänk att få komma ut i naturen med härlig luft, fåglar som kvittrar, träd som slår ut (om man inte är allergisk) och så kan man följa naturens uppvaknande från vintern.
Jag längtar!
#6
5 mars 2010 kl 08:45
Gilla
Igår kväll planerade jag att gå ut och köra ett mycket enkelt pass (ca 3km) i lugn jogg. När jag vaknade nu imorse så var det -18 grader. Jag sitter kvar här inne och har inte börjat jogga. Gör jag rätt väl att inte jogga i -18?
#7
6 mars 2010 kl 10:48
Gilla
Här är det snö. Här var det också -18 grader i morse. Det har varit snö här i Göteborgstrakten mycket längre än vanligt. Det har varit mer snö än vanligt. På vägarna är det is. Det är grymt svårt att vara ute och jogga/springa. Jag längtar efter våren nu! Gör du?

Har hört att det finns andra ställen i Sverige som redan nu har vårtecken. Därför har jag startat upp ett mini-projekt på min blogg. Du kan skriva ett eget inlägg (om du har egen blogg/hemsida) eller skicka bilder/texter till mig. Då kommer jag antingen lägga upp texten/bilden/länkan och så kan vi som inte har så mycket vår njuta av våren som finns på andra ställen.

Och för en som är ute och springer mycket är väl vårtecken något speciellt?
Så har du sett några vårtecken, berätta gärna det för mig här: http://jhh.blogg.se/2010/march/varbilder.html
#8
13 februari 2011 kl 10:06
Gilla
Jag har tränat från och till i flera år nu dock har resultaten inte blivit givande eftersom jag tröttnat ganska fort. Men det finns en sak som tex hindrar mig från att gå ut och jogga nu idag.

Jag har problem med andningen när det blir lite kallare och då är det inte -17 vi snackar om utan så fort det kommer runt noll (ibland även om det endast är tre plusgrader)

Jag funderar på om det finns några knep? Är det för att jag är dålig tränad (jag är iof inte urdålig tränad men absolut inte på topp).

Tänker att man borde klara av att jogga i -3?