Foruminlägg av Thomas Rennemo

#1
18 november 2009 kl 16:35
Gilla
Jag sprang om världens sötaste valp idag när jag var ute och sprang. Super söt och inte helt lydig än. När jag passerade så hängde han på mig en bit och var väldigt busig. Jag stannade till och busade lite med den. En höjdpunkt på dagens runda som var ganska skön men väldigt regnig.

Jag förstår inte varför vi löpare och männsikor i allmänhet skall ta över all mark som finns i denna värld. Vi bygger vägar, hus, motionsspår m.m. Och vi sätter djur i bur eller måste ha dom i koppel.

Jag fattar inte riktigt utvecklingen och var det skall sluta.

Sen håller jag helt och fullt med om att vi skall respektera varandra. Men vad får det kosta?
#2
17 december 2009 kl 18:38
Gilla
Jag har sprungit en del med bildäck bakom mig i intervaller under hösten. Nu har vintern kommit till Göteborg/Angered och däcket kommer glida för lätt på snön/isen för att göra nytta. Jag har därför kollat runt lite på olika viktväster. Jag har sett en Reebok väst som jag tror kan sitta rätt bra och stabilt när man springer. Dock för ganska mycket pengar.

Jag gjorde en sökning på viktväst här i forumet och fick fram några diskutioner där viktväst togs upp. Det var några som provat att springa med viktväst och inte tyckte det var särskilt bra. Kanske är det någon som har en bra väst att sälja? Eller har förslag på var man köper en bra billig. Är inte intresserad av vikter att ha på fotleder eller liknande.

Länk till Reebok västen jag tror kan vara bra: http://www.budo-fitness.cc/advanced_search_result.php?keywords=viktv%E4st

/Thomas
#3
17 december 2009 kl 22:34
Gilla
Tack för erbjudandet om viktbyxorna. tror dock mer på att en väst ger en bättre viktfördelning för löpningen så jag kör på det.

Jag tror som du att att dra någonting efter sig har en betydligt större effekt. Men jag tror annorlunda i att det har effekt med en viktväst. Har dock inte testat det än.
#4
19 december 2009 kl 17:15
Gilla
Solvikingarna har väldigt många gemensamma träningspass i Skatås i olika nivåer. Det är många som springer med dom och mycket positiv pepp. Jag är inte medlem eller tränar med dom själv. Men jag rekomenderar dom. En positiv och trevlig klubb att träna och tävla för. Besök deras webbsida på www.solvikingarna.se och kontakta dom den vägen om det är intressant. Eller titta när dom har nästa gemensamma träningspass och besök dom i deras stuga uppe i Skatås.