Foruminlägg av Karl Hårding

#1
10 juni 2010 kl 15:13
Gilla
Regn: Jag lägger iPhonen i en plastpåse i fickan när det regnar. Inget prål här inte! ;) Har hittills åtminstone funkar en mil utan skavsår eller irritation.
#2
17 juni 2010 kl 16:56
Gilla
Jag har märkt av precis samma sak, men för min del känner jag av det i benet ganska tidigt under löppasset. I dag fick jag bryta ett par kilometer tidigare än jag tänkte för att benen inte pallade mer. De blir tunga och jag får ont i yttre baksidorna av låren.

Det är väl med största sannolikhet musklerna som behöver tränas upp, men det är väldigt frustrerande att inte kunna springa längre när resten av kroppen orkar. Det som känns lite konstigt är att jag har lyckats springa en mil utan (nämnvärda) problem några gånger tidigare i månaden, men att det här börjat komma de senaste två gångerna jag var ute. Antagligen har jag gått ut för hårt, det var ett tag sen jag sprang sist och när jag klarade milen blev jag så taggad att det har blivit flera stycken på ganska kort tid.

Nåja, det här blev ju ett ganska innehållslöst inlägg, men jag blev bara så paff att det här var det första jag såg när jag gick in på sidan, just som jag själv fått samma problem.

Hoppas det löser sig, säg till om du kommer på nåt!


/kalle.