Foruminlägg av Fredrik Sundvall

#1
6 juli 2009 kl 19:28
Gilla
Hej har nyss tagit mig ann detta med att springa, har nu fåt känningar under knäna. ska man säga mellan knäskålen och smalbenet om man kan säga så.
inga större besvär av det, emn ömmar lite när jag går och rör mig till och från, är nu mer rädd att det ska bli värre av löpningen då ja nu när semestern kommer har tänkt komma igågn ordentligt. nån som vet vad detta kan vara eller vad som kan orsakat det.
kan till lägga att jag allmänt känenr av ltie runt knäna., påfrestningar.
#2
6 juli 2009 kl 22:34 Redigerad 6 juli 2009 kl 22:35
Gilla
ok... låter bra det.. ska ut ett pass i morgon med.. siktar på 5,2 km på ett träningsspår, så lite mjukare för bena. får känan mig fram några gånger, har som sagt inte haft några problem tidigare vad jag kan hålla mig till minne av, men ahr ju alldrig sprungit ordentligt heller så :)
#3
7 juli 2009 kl 22:23
Gilla
Tack för alla svar... har i dag vart ut en sväng, 5,2km vart de ti lugnt tempo, kändes ltie i knäna i början. men släpte eftersom.. funderar nu om det har med nya skorna att göra.. har tänkt på hur jag sätter ner foten när jag springer. känns som jag vrider foten ltie eller nå. om jag tänkter poå det och tänker på att sätta ner fotetn så plat som möjligt elelr vad man ska säga om ni förstår så känns det mindre... känns ltie som jag rullar på foten. utifrån in, sa det första gången jag tog på mig skon att om man överdriver så känns det som att jag vikar utåt med fotetn...
det är en sko som är förstärkt eftersom jag pronaserade(hur det nu stavas) ltie tyckte dom, kan det kanske vara det som gör det, att jag belastar nya muskelfästen eller nå på grund av nya skor?
#4
7 juli 2009 kl 22:27
Gilla
Har fåt skavsår på höger fot i/under hålfoten eller vad man nu säger
är alltså ganska långt fram på ytterkant av hålfoten om ni förstår.. nån som ahr nå tipps för att komam till bukt med detta.
är alltså nya skor. men trode jag gåt in dom med ett par långa promenader utan problem... men inte det :(
#5
7 juli 2009 kl 22:48
Gilla
mmm vet det, den vänstra sitter kanon.. men högra lite problem med hålfotetn då.. är även ltie rädd att dra åt för hårt, då det känns som ja gstasar av foten om jag spänner åt för hårt.har som tur är 1 mån öppet köp på skorna så får väll använda det i värsta fall :)

kan ju tillägga att skorna i övrigt sitter bra, känns inte som dom glappar nå eller så.
#6
8 juli 2009 kl 09:00
Gilla
nja har inte så farligt hög hålfot, men pronerar en anning, men har skor som ska avhjälpa det säger dom, efter att ha sprungit löpband på butiken å så vidare.
min tanke nu har gåt i om man ska skaffa nå inlägg elelr så att lägga under hålfoten.. men får testa lite, som sagt skon känns som den sitter bra annars, känns itne som det glappar nå.
#7
9 juli 2009 kl 12:09
Gilla
ja är såna skor jag har.. så verkar ju itne funka med samma så... *ler* ett par Adidas Nova Seq, ,med pronationsstöd... men men ska prova med compide om itne annat med en ny innersula elelr med ett hålfotsinlägg eller nå.. nytta pass i dag får se vad foten säger...vil ju springa längre och inte bli hindrad av skavsår :(