Foruminlägg av Staffan Rennermalm

#1
17 maj 2011 kl 10:47
Gilla
Haej,
38 km/dag och jag försöker cykla smtliga arbetsdagar i veckan. Jag håller med Andreas, man får vara väldigt försiktig när man cyklar, speciellt när man kommer in i stan.
#2
27 maj 2011 kl 10:17
Gilla
Anna och alla andra, här finns fler "viktiga" regler som även de ska tas med en nypa salt, även om det finns ett visst alvar. Rolig läsning är det i alla fall.. http://www.velominati.com/blog/the-rules/

Staffan
#3
9 juni 2011 kl 10:43
Gilla
Hej,
De gångar jag har fått ont i knäna har det berott på att jag trampat med för tröga växlar. Väldigt viktigt att man trampar med hög kadens på lätta växlar tills man byggt upp styrkan i knäna. Cykla inte om du har ont, utan vänta till det känns bra och ge dig sen ut på en ny tur (med lätta växlar) Problem med knäna har jag bara haft i början på cykelsäsongen när man inte cyklat på ett tag. Vilket jag tolkar som att styrkan behövs i knäna innan man kan ta i hårdare. Sen tror jag att även Ulriks förslag att be cykelhandlaren om hjälp är väldigt klokt..

Hoppas det löser sig,

Staffan
#4
31 juli 2012 kl 11:35
Gilla
Hej Jonny,

Andra halvan hade längre sträckor med grusväg, men även en del stigar... Jag fick leda cykeln vissa bitar pga att det var rejält blött och uppkört. Jag skulle gissa på att andra halvan bestod av ca 75% grusväg och resten stig.
Klart du ska köra hela nästa år =)

Staffan
#5
31 juli 2012 kl 14:01
Gilla
Jo dett blir det. Tredje gången =) Själv då?