Foruminlägg av Henke Slowrunner

#1
19 april 2009 kl 16:50
Gilla
Tror vi sprang precis bakom dig när du skadade dig Liselotte. Tråkigt när det blir så, hoppas du tillfrisknar fort.

Loppet fungerade fint annars tycker jag, trevlig bana och allt runt omkring fungerade också bra (som jag uppfattade det). Backarna var sådär lagom jobbiga med några härliga nedförsbackar.

/Henke
#2
11 maj 2009 kl 20:13
Gilla
Mitt mål på varvet är under 1.52 vilket ger en km-tid på 5.20... det är det jag har sprungit för ända sedan jag började springa i höstas. :) Varför? Jo, ett vad med en kompis som sprang på den tiden för en himla massa år sedan.

I vintras var jag stensäker på att klara det eftersom man tänkte - "Det är flera månader kvar och här springer jag i snöslasket och har inte många sekunder kvar att kapa per kilometer" men nu är det snart dags och mitt mål känns allt mer ouppnåeligt. Visst strul med ömmande ben/fötter, småförkylningar och massa annat skit känns inte som en tillräcklig ursäkt för att kunna besinna min blivande besvikelse på lördag. ;) Ser ni en gubbe som står bredvid banan och gråter så vet ni vem det är... :P

Men vafan, jag ska köra igång på det tempot så får vi se hur det går - skam den som ger sig!

Vi ses i Göteborg alla glada - startgrupp 8:a för mig.
#3
17 maj 2009 kl 21:41
Gilla
Ja, mitt första göteborgsvarv gick inte som jag ville (under 1.52 som var ett vad med en arbetskompis), tiden blev knappt 1.56. Kan inte skylla på något, jag kan helt enkelt inte mer än så här i dagsläget. Spang mina första 2 km i augusti/september i fjol (HELT otränad innan) och har kört på med 1-2 pass i veckan sedan dess. Har försökt öka träningsdosen lite då och då men kroppen säger ifrån om jag springer mer än så... det är väl åldern kan jag tro. ;) Dessutom har man väl syndat en del och inte levt 100% hälsosamt (öl och snus är gott!).

Höll hyfsat jämt tempo loppet igenom och var helt tom i mål. Sista 3-4 km var mycket smärtsamma och gick på ren vilja (precis som jag visste att det skulle vara). Fick låna en Garmin 305 av en kompis och mina km-tider är hyfsat jämna loppet igenom. Hoppades att det skulle finnas lite krafter kvar till en spurt men dom gick istället åt till att ta sig i mål... men vad tusan - jag slog Stefan Holm, Rickard Olsson och, som bonus, min chef! :) Nu får man väl käka upp den här tiden ett antal gånger under det närmaste året, nästa år ska det gå fortare! :)

Allt runt omkring var kanon, lite trångt här och där men det visste man ju om. Tack till alla i publiken - ni var underbara!

Fick lite funderingar efter att jag kollat min puls under lopppet: Jag låg på en snittpuls på 173 med max på 182... vad kan min maxpuls vara då tro? Det där med 220-ålder stämmer inte så bra på mig antar jag (40 år)?

/Henke
#4
11 mars 2023 kl 14:42
5 Gilla
Bild uppladdad av Henke Slowrunner
Torsdag kväll: dimman rullar in över schlätta när solen går ner.
#5
7 april 2023 kl 13:59 Redigerad 7 april 2023 kl 13:59
6 Gilla
Bild uppladdad av Henke Slowrunner
Det finns ett Paradis bara så ni vet...😆 Fin LångPassFredags-runda idag även om nordanvinden fortfarande är kall.
#6
27 maj 2023 kl 13:45 Redigerad 27 maj 2023 kl 13:49
5 Gilla
Bild uppladdad av Henke Slowrunner
Sol, lagom varmt och naturen grönskar - dessutom är det lördag. :)
#7
20 januari 2024 kl 14:16
8 Gilla
Bild uppladdad av Henke Slowrunner
Lite dimmigt idag när man lufsade runt på Skogskullespåret (som det tydligen heter).