Foruminlägg av Gunnar

#1
13 augusti 2020 kl 11:16
Gilla
Tänkte ta en runda i helgen och undrar om någon har något bra tips på en 20 km runda i ett fint naturområde - som inte är allt för kuperad, något kuperad spelar ingen roll, men mestadels flack (annars kommer jag inte orka :P)

Har tillgång till bil så i göteborgs omkrets fungerar också fint,

/Tack på förhand
#2
13 augusti 2020 kl 23:13
Gilla
Hej Tor, tack för ditt svar, det är väl motionslinga jag tänkt mig, egentligen.. Börjar fundera på att ta någon del av säveån fram o tillbaka, fick vissa tips om att det ska vara fint :)
#3
14 augusti 2020 kl 14:15
1 Gilla
Tack Monica och Tor för er svar! Bra information om vägen från Kviberg upp till Jonsered, har funderat på att utforska där - men först med din information känner jag mer manad.. Jag kikade också i gbg-tips tråden Monica, mycket bra förslag där, har själv sprungit en hel del i Paradiset som gör skäl för sitt namn..

Förslaget Tor la upp från Stenkullen o runt blir nog vad jag bestämmer mig för ändå - lutade åt Vättlefjällsleden ett tag men tänker att det kommer bli för kuperat för mig att hålla upp farten på :) - återkommer med feedback! igen stort tack för all hjälp båda två,

/Gunnar
#4
15 augusti 2020 kl 23:17
2 Gilla
Gick på ditt strata-förslag Tor och det blev ju en av de finaste rundorna jag sprungit .. både längsta o finaste! riktigt stort tack, pågrund av alla skogspartier var solen aldrig något problem under dagen - så verkligen rätt val av runda..

Partiet från Stenkullen till Floda kommer jag rekommendera till alla jag möter framöver, sträckan runt sävelångan var så klart också fantastisk.

Det enda misstaget jag gjorde var att jag försökte testa att springa på norra strandkanten av säveån på tillbakavägen för att få lite omväxling.. det gick på några få ställen men blev mest äventyr av det.

Hur som helst - stort tack för tipsen

/Gunnar