Foruminlägg av Anders Lomgård

#1
1 januari 2019 kl 15:49
Gilla
Hej!

Har en Garmin tactix charlie där jag har skapat en aktivitet/app som jag kallar Boll inomhus från den som kallas "Annan". Men jag lyckas inte ställa in så jag får distans på de träningspassen. Har försökt få fram liknande inställningar som finns för aktiviteten "Löpband". Men hittar ingen skillnad mer än att det inte finns några inställningar för gps. Har valt gps av i inställningarna för "boll inomhus". Är det någon som vet hur jag ska göra för att få distans på inomhusaktiviteter?
#2
2 januari 2019 kl 00:03
Gilla
Hej! Nä jag har inte kört "löpbandsaktiviteten" vid bollsport inomhus. Men på löpband får jag distans på den aktiviteten. Utan för att ha en just för bollsporter inomhus så gick jag in på "Annan" och skapade en för just det. I de inställningar för den skapade (som jag kallar "boll inomhus") lyckas jag inte få den att mäta distans. Har en kollega i och för sig med en annan Garminklocka. Hon har lyckats skapa en. Men hon minns inte alls hur. Men var lite krångligt enl. henne.
#3
2 januari 2019 kl 08:07
Gilla
Tack för tipset. Men verkligen försökt leta i manual, tidigare forum m.m. men hittar inget. Är kanske dålig på att finna. ??
#4
2 januari 2019 kl 11:58
Gilla
Det har ni rätt i. Kommer inte stämma så jättebra men ändå roligare än ingen distans alls. Försökt välja samma inställningar som för "löpband". Men inte fått någon distans ändå. Sen kan jag ju använda löpbandaktiviteten men hade vart roligare att skilja dem åt.
#5
2 januari 2019 kl 12:04
Gilla
Ah smart, ska jag testa. Tack! :)
#6
2 januari 2019 kl 17:37
Gilla
Tack, det att kopiera aktivitet funka!
#7
17 juli 2019 kl 12:09
1 Gilla
Bild uppladdad av Anders Lomgård
Hej!

Kanske visar min totala okunnighet med denna fråga. Men har en Garmin tactix charlie där när jag kör intervallpass löpning visas följande vy. Jag har försökt att läsa i manualen, googlat runt och frågat folk. Vad betyder "stegavst"? Stegavstånd kanske, men vadå i så fall? Steglängd står ju med i summeringen sen. Vad är skillnaden till stegavstånd i så fall om det nu är det står för?

Sen vet nån hur man kan ändra dessa infofält? Går in på datafält på inställningar för löpning. Men denna vy kommer inte upp för att kunna ändra på. Även om jag går in under ett intervallpass.
#8
19 juli 2019 kl 16:34
Gilla
Ahh det är det den visar! Supertack Martin och Erik för era svar! Ja precis Martin, använder nog bara förinlaggda intervallpass. ??