Foruminlägg av Camilla Brännberg

#1
20 augusti 2018 kl 09:28
Gilla
Hej på er, jag söker tips och råd till forum, sidor där jag kan finna info om ett bra upplägg på löpning. Jag är alltså en ickelöpare. Jag har under många år tänkt (!) att jag vill vara en löpare men jag kommer aldrig dit eftersom jag alltid ger upp. Efter 500 meter tappar jag stinget i mitt pannben och så börjar jag att promenera istället. Nu har jag satt upp ett mål för mig själv och det är att jag i maj 2019 ska delta i Göteborgsvarvet. Är det galet? Kan jag klara det med ett bra upplagt löparprogram/träningsprogram? Jag kör ganska mycket PW och går då 1 mil på 1,5 h.
#2
20 augusti 2018 kl 10:25
Gilla
Tack snälla ni för respons på mitt inlägg, ska se till att läsa boken Vicky, den verkar ha fått goda recensioner. Sen hjälper det ju inte bara att läsa en bok så jag tar till mig dina tips också Jesper :-)
#3
16 oktober 2018 kl 08:15
2 Gilla
Tack för alla era tips, har påbörjat ett träningsprogram som tyvärr vek sig efter ett par veckor pga ett dödsfall inom familjen (förvisso väntat när man är 95 år). Men jag är på gång nu igen, fast besluten om att jag ska ta mig runt :-)