Foruminlägg av Julia Roddar

#1
14 november 2016 kl 08:38
Gilla
@johanf några år senare, men jag har nu googlat runt för jag har exakt samma känningar som du har.. vad gjorde du för rehab för att bli av med detta? JG spelar fotboll och brukar träna löpning på sidan om för det är kul. Har hagt problem med nedre magen på vänster sida sedan maj 2016. Men har kunnat bitit ihop under matcher och har mest haft ont efter dem. Jätte tacksam för ett svar från dig trots du förhoppnigsvis nu är frisk och kry igen!!
#2
14 november 2016 kl 09:03
Gilla
Hej!

Jag har sedan maj 2016 haft otroligt ont i nedre magmuskulaturen/höftböjaren på vänster sidan, utan att veta riktigt vart smärtan kommer ifrån.. spelar fotboll på en hög nivå och tränar löpning på sidan av för jag tycker det är så roligt. Jag har kunnat fortsatt med säsongen under denna period men har haft otroligt ont just efter hårda pass och matcher där jag verkligen gett 100% i Alla löpningar.. sedan när jag vaknat på
morgonen och sträckt ut kroppen har det gjort ont.. om jag ligger helt sträckt på golvet och ska försöka lyfta benen uppåt ca 15 cm gör även det mycket ont. Är det någon som har haft eller känner till liknande smärtor och rehab kring detta? Är jätte tacksam för svar då inte många jag gått till vet vad det kan vara.