Foruminlägg av Maja Gren Skog

#1
6 april 2016 kl 08:52
Gilla
Jag opererade bort blindtarmen i måndags, riktigt trist just nu när tävlingssäsongen drar igång...?? det jag såklart sitter och grunnar på nu är hur lång tid det kommer att ta innan jag är tillbaka och hur mycket jag kommer att ha förlorat i uthållighet och snabbhet när jag väl kommer tillbaka?! (Helst vill jag ut och springa nuuu!!!) Jag ligger på ca. 7-9 mil i veckan i vanliga fall, blandade pass, intervaller, backträning, långlöpning. Någon med erfarenhet av just detta? Eller någon som bara är klok och smart i allmänhet, alla tankar är av intresse!!
#2
6 april 2016 kl 18:20
Gilla
Det var inte en titthålsoperation utan ett snitt. Tog en långsam promenad idag med kroppshållning som en ostkrokar, känns inte alls positivt just nu... läkaren sa bara att jag skulle känna själv vad jag klarar av, rätta mig efter smärtan och inte göra det jag inte klarar av. Tänker att träningscykel borde funka rätt fort, då sitter man ju ändå framåtböjd! Men det är ju löpningen jag vill igång med, tänkte tävla om en vecka men det känns ju inte riktigt rimligt nu... Halvmaran om fyra veckor däremot vill jag verkligen vara igång till! Om man lyckas hålla igång med promenader och träningscykel borde man väl inte förlora riktigt allt man haft tidigare även om det dröjer två veckor innan man kan börja springa, eller????
#3
6 april 2016 kl 18:23
Gilla
Men det låter ju bra att du var igång och sprang två veckor efter att ha opererat ljumskbråck, för ljumskarna är ju högst inblandade i löpning! Det fick jag i alla fall lite hopp av??!
#4
6 april 2016 kl 18:26
Gilla
(Vet inte varför det blir frågetecken när jag skriver utropstecken??)