Foruminlägg av Kristin

#1
22 juni 2015 kl 20:45
Gilla
I över 1 år har jag haft ont i ben, höft och rygg på höger sida. Jag har träffat 1 kitopraktor, tre sjukgymnaster och två läkare men de har ej kunnat hjälpa mig. Har gjort MR då de trodde det var diskbråck men utan resultat. Har även gjort vanlig röntgen på höften men inget visades. Om 3 månader ska jag bli kallad till ortoped.

Smärtan började när jag tränade inför marathon. Det började med värk i höftböjar muskeln och i foten på insidan. Året innan sprang jag Göteborgsvarvet utan problem.

1 år utan träning börjar tära på psyket och jag antar att det kommer ta ännu längre tid för utredning hos ortoped. Jag har googlat på olika lösningar själv men finner inget vettigt svar. Därför skriver jag nu och undrar om någon har/har haft samma problem?
#2
7 augusti 2015 kl 18:09
Gilla
Stort tack för alla tips ni har gett mig! Börjar kännas hopplöst det här men ska ta itu med det och prova era tips. Lite synd att inte sjukvården kan hjälpa utan man måste ta tag i det själv....
#3
8 oktober 2015 kl 21:27
Gilla
Har idag träffat en idrottsläkare som misstänker labrumskada. Någon som har erfarenhet av detta? Väntar på magnetröntgen nu. Om det är detta så opereras det tydligen i Stockholm (bor i örebro)