Foruminlägg av Anna Hedlund Wallström

#1
18 oktober 2013 kl 10:19
6 Gilla
Hänger på här jag med!
Norrlänning som åker ner till Göteborg och springer mitt livs första Göteborgsvarv 2014.
En stor utmaning för mig då jag efter en svår bilolycka och krossfrakturer i ryggen, försiktigt börjat med löpträning våren 2013.
Det längsta lopp jag sprungit hittills är Lindingöloppet MK15.
Eftersom jag aldrig sprungit så långt så har jag ju inget att relatera till, inget personbästa att slå utan mitt största mål är att ORKA ta mig runt.
#2
13 maj 2014 kl 13:28
Gilla
Hej alla glada! Oj det närmar sig....
Körde ett 5 km lunchpass på löpband idag, och funderar lite på hur ni andra gör. Ni lite mer rutinerade löpare.
Funderar om detta ska vara mitt sista pass innan lördag, eller bör jag ta några km imorron också "för att röra på benen". Ni andra, hur ser er vecka ut inför lördag?
#3
19 maj 2014 kl 11:17
1 Gilla
Tack Göteborg för en fantastiskt upplevelse. Mitt livs första halvmaraton som för mig innebar det tuffaste lopp jag någonsin deltagit i.
Jag klarade inte mitt mål, hade riktat in mig på ca 2 timmar, tippat här på jogg.se att jag skulle springa på 2.03.30.
Jag tog det lugnt första milen, passerade 5 km på ca 29 min. Passerade 1 mil på ca 1 timme och tänkte sedan öka....MEN....DÅ tog jag slut.
Inte van vid värmen då vi inte haft såå varmt uppe i norrland i vår. För mig tog luften slut och jag fick verkligen bita ihop för att klara de sista 11 km. Det enda som irriterade mig efter banan var allt folk som stannade vid vätskestationerna så man knappt kom fram och fick tag i en mugg. Jag sprang på tiden 2 tim och 18 min och sista km ropade någon i publiken: Nu kommer en utklädd jultomte. Då tänkte jag, näää baske mig att en utklädd tomte ska få spöa mig, så då drog jag på en spurt. Jag vill tacka för ett fantastikt fint arrangerat lopp och behöver smälta allt innan jag bestämmer mig för att våga anmäla mig igen, men först ska jag klara av Lidingöloppet i sep :-)