Foruminlägg av Erik Winge

#1
9 juni 2013 kl 11:03
Gilla
Just nu ligger jag i träning inför Stockholm halvmara. Följ min utveckling på bloggen http://www.traningshjalpen.com
#2
28 juni 2013 kl 21:07
Gilla
Hej,

Vad roligt att du också ska springa Byrundan. Själv har jag som främsta mål att springa halvmaran i Stockholm men kommer även att köra både Byrundan den 5:e och Karhu run den 8:e.
Vad är din ambition? Satsar du på någon särskild tid? Hur ser dina träningsvanor ut? Besök gärna min träningssida www.traningshjalpen.com för mer tips.
/Erik
#3
30 juni 2013 kl 10:17
Gilla
Den går den 14 september. Jo men det borde funka, brukar du köra mkt backträning?
#4
10 februari 2014 kl 20:34
1 Gilla
Söker sponsor till min triathlonsatsning. Just nu tränar jag som bäst inför Iron Man Kalmar. Mitt mål är att genom min träning, tävling samt genom min hemsida Träningshjälpen.com nå ut till så många som möjligt och inspirera dessa att testa på och börja med Triathlon. Någon här som vet var man kan hitta sponsorer till detta? De får naturligtvis reklam både på hemsidan och på exempelvis tävlingskläder.

//Erik
#5
6 oktober 2015 kl 06:46
Gilla
Går klockrent. Tips även att köra brickpass dvs pass där du kombinerar cyklingen och löpningen. Börja med 1 timma hård cykel följt av ett snabbt ombyte för att därefter springa hårt i 45 min - 1 timma. Öka sedan efter hand för att få upp mängden. Börja med att köra 1 pass i vecka och öka sedan till max 3. Bra träning för den centrala kapaciteten. Få mkt träning utan att slita för hårt på kroppen och lär sig skruva upp tempot när du resan har lite sega ben. Ett tips bara.