Foruminlägg av Nilla

#1
8 maj 2008 kl 22:58
Gilla
SuperGunnar vilket kanontips med pannkakor helt i min smak. Jag sprang första gången förra året och hade nog druckit lite för mkt så jag fick köa till baja majan (är inte härdad tillräckligt för att använda naturen hur som hellst). Och du Maria - jag tar rygg på dig. Njut av folkfesten. Lycka till alla.
#2
8 maj 2008 kl 23:06
Gilla
Vilken kul idé med afterjogg. Jag hakar på näsa år. Sprang första gången förra året och satt och stirrade tomt ut i luften så trött var jag. Men nu när jag vet att det erbjuds lite kul efter målgång så ska jag absolut förbereda mig lite bättre (träna mer) till nästa år. Har bestämt att bara slappa,basta, äta choklad och dricka sprattel efteråt.
#3
10 maj 2008 kl 12:05 Redigerad 10 maj 2008 kl 12:06
Gilla
tack Ola,
jag tror att jag ska följa det du rekommenderar. Det är så många kloka ord och så mkt kunskap om träningskemi i litteraturen så det är svårt att veta som motionär vad som är vad. Jag vill inte nörda in mig men jag vill vara ganska säker på att loppet går att genomföra på mer än bara vilja och några mil i benen. Pannkaksrådet ska jag använda vid träning och kanske bara för att det är gott.