Foruminlägg av Louise Jönsson

#1
4 mars 2015 kl 14:37
Gilla
Jag hade avstått om jag var du. Jag lider av kronisk benhinneinflammation och är opererad på båda benen två gånger. När jag först fick det spelade jag handboll och tränade hårt och struntade i smärtan. Jag tror det ledde till att mina problem blev kroniska. Nu är det fyra månader sedan senaste operationen och jag kan inte gå och handla mat utan att få ont. Det begränsar hela mitt liv.

Se till att lyssna på din sjukgymnast, använt inlägg och träningsskor och vila tills besvären är över. Du vill inte hamna i min sits!
#2
4 mars 2015 kl 14:43
Gilla
Jag söker efter personer som är opererade för benhinneinflammation. Jag gjorde min första operation 2007 på båda benen och i november 2014 var jag tvungen att på nytt genomgå samma operation. Mellan det var jag helt skadefri i nästan 5 år. Det finns så otroligt lite information på nätet och min nuvarande ortoped ser operationen mer som ett lotteri vilket är fruktansvärt frustrerande. Nu 4 månader efter operationen har jag fortfarande smärta och kör mycket begränsad vattenträning och rehab hos sjukgymnast. I övrigt håller jag mig ifrån att gå och cyklar om jag ska någonstans. Jag går dessutom konstant i inlägg och gymnastikskor. Jag har testat i princip allt som går att testa från laser till tens och värktabletter, inget biter på mig och nu vill jag veta om någon har hittat en metod som funkar.
Ha det fint!