Foruminlägg av Martin Erson

#1
15 augusti 2012 kl 21:38
Gilla
Sedan jag började löpträna i februari- mars i år så jag haft siktet inställt på sub40 på 10K. När jag började låg jag över 50 min och nu ligger jag på 43 min. Gjorde 43:04 på Änglamilen i maj men sen har det stått stilla. Har börjat köra programmet "Milen under 40 min" här från Jogg.se så får se om det hjälper mig att komma närmre 40 min.
#2
19 augusti 2012 kl 23:44
Gilla
En extra spara-knapp längst upp ovan för alla passen när man är inne och ska ladda ett pass från garminklocka. När man har alla passen framför sig och väljer det pass man vill spara ner på jogg.se så måste man scrolla längst ner på sidan för att spara. Och när man fått ihop ett antal pass så blir det ganska långt man måste scrolla. Därför bäst att ha en sparaknapp närmst de senaste passen.
#3
25 augusti 2012 kl 16:53
Gilla
Snart är det dax för loppet! Är ni laddade ni som skall springa? Det blir halvmaran för min del, har endast sprungit så långt en gång tidigare (göteborgsvarvet) så det skall bli spännande och se hur kroppen beter sig denna gång. Sist gick det ganska bra tidsmässigt 1:39 så får se om jag kan slå det denna gång. Tror landskrona banan är lite flackare än i göteborg så kanske kan man komma ner lite i tid.

Imorgon skall jag iaf tejpa mina tår för de började skava i göteborg!

Lycka till alla som skall springa imorgon!

Ses i spåret!