Foruminlägg av Magnus Niklasson

#1
21 oktober 2008 kl 19:24
Gilla
Tjurruset i Flemmingsberg blev en folkfest med överaskningar utefter banan. De flesta var nog liksom jag nöjda med sin prestation. Jag noterade dock att tidtagningen kunde förbättras. Varje startgrupp fick gemensam startid, vilket gynnade de som stod längst fram. För mig i första grupp tog det 55 sek att passera startbågarna. Använder man datorteknik för tidmätning så borde starten kunna mätas individuellt. Denna typ av start skapar onödig trängsel.
#2
10 maj 2009 kl 19:15
Gilla
Jag har en forerunner405 CX. Till den finns förutom ordinarie band två kardborreband ett större och ett mindre. Framdelen med sidor blir inte mindre men men den får med kardborrebandet ett cirkulärt band innanför som passar för de med smala resp breda handleder. Känns dock lite som en nödlösning av Garmin för att får de med smala handleder att köpa. Sitter nog bra fast och roterar inte,
#3
18 november 2009 kl 22:50
Gilla
En av Crafts modeller 2009 med hellånga svarta tights hade en röd smal linje på sidan.
#4
18 november 2009 kl 23:12
Gilla
Om Du andas endast med ena näsborren och den andra är stängd så kan det bero att näskiljeväggen viker över och täpper till. Kolla med att andas ut mot ett litet metallbleck och notera imbildningen. Saknas imbildning eller är liten så är passagen sämre. Prova gärna även efter vanliga näsdroppar typ Nezeril om problemet kvarstår. Sned näskiljevägg kan opereras. Man andas oftast bättre med två näspassager än enbart en. Det finns även andra skäl till nedsatt näspassage såsom svullnad av nässlemhinnorna vilket kan ha flera orsaker. Andra vill gärna vid inandning ta i lite för mycket och då drar näsvingarna ihop. Prova att vidga näsvingarna vid inandning. Kolla framför spegeln.
#5
21 juni 2010 kl 21:45
Gilla
Rubrikadressen ger websidan för Klassikerns motionslopp och tävlingar med jämförelseresultat jag inte fått fram på exv Vasaloppets öppet spår.
#6
21 september 2014 kl 18:23
Gilla
Tidigare år har det bara varit och komma till startplatsen och därifrån springa i makligt tempo 5 km fram till den gamla OS-stadion. Således inget som krävde anmälan.
#7
29 december 2014 kl 20:59
Gilla
Åkte i Hindås i förrgår med ett 900 m långt spår där man fick vända och åka tillbaka i samma spår. Regeln som fungerade var att man gick ur spår i riktning mot starten. Detta var oxå mest uppför och således lätt att följa. I nedförsluten med liten snösträng på sidan således bara att åka.
Är det en kort sträcka som ovan var det lätt att få detta att fungera för alla.