Foruminlägg av Linda Sundler

#1
15 oktober 2011 kl 20:25
Gilla
Vill bara säga Sofia att det är väldigt spännande och inspirerande att följa din träning och denna diskussion! Jag är säker på att du kommer att nå ditt mål!
#2
18 november 2011 kl 09:16
Gilla
Precis vad jag letat efter, skall köpa direkt!! Tack för tipset! Fyndade för övrigt funktions mössa och vantar på stadium igår för 99kr....verkar ok...Nu är jag bara ute efter något varmare taits, någon som har någon ide?
#3
2 april 2012 kl 22:45
Gilla
Jag hade en Garmin, kommer dock inte ihåg om det var en 305.....Men den mätte fel på distansen, jag tränade tyvärr ganska länge innan jag upptäckte det... Det visade sig att det var fel på programvaran och dom hade haft flera klockor med samma fel! Jag lämnade tillbaka den till butiken.
#4
14 augusti 2012 kl 22:16
Gilla
Hamnade av en slump på ert introduktions pass idag, och oj vilken tur för mig!! Tack för idag! Jag återkommer absolut! Efter sommar och sem, har det känts tungt att börja springa igen, motivationen har helt klart varit någon annanstans.. Men efter det här passet, så kändes det som att det här var verkligen vad om behövdes, riktigt roligt att träna i grupp för så duktiga och kunniga tränare!
Kommer nog ha en hel del träningsvärk imorgon, härligt :))
#5
8 september 2012 kl 21:01
Gilla
Så roligt att läsa denna tråden, då jag själv precis upptäckt hur kul det är med cykeln :) har alltid älskat att springa, har dock sprungit halvmara som längst... Men i år gjorde jag min första Vätternrunda 30 mil :) Och vet ni, vilken upplevelse, så häftigt!! Men jag hade säkert 70 mil av träning i benen, bra cykelbyxor och en massa smörj ;) det ända jag saknade var styrka i rygg och mage, så det kan jag rekomendera att träna noggrant innan ett långlopp..För ryggen gjorde ont efteråt! Annars tycker jag att cykling är mycket lättare fysiskt, men det krävs en hel del mer mental styrka av dig än när du springer! Lycka till!