Foruminlägg av Klara

#1
8 maj 2013 kl 16:41
Gilla
Har som målsättning att springa min första mara i höst. Innan dess är Göteborgsvarvet och Lidingöloppet inplanerat. PR på halvmaran är 1:41.
Hur många löppass per vecka tycker ni är "lagom" med målsättning att springa LL och ett marathon under året? Eller är det bättre att titta på mängden/ vecka? Brukar snitta runt 3-6 mil/ vecka under året.
#2
16 maj 2013 kl 14:10
Gilla
Har tränat hela året med Göteborgsvarvet som ett av de stora målen. Vaknade upp förra onsdagen (8/5) med halsont. Vilade två dagar och mådde sedan så bra att jag kunde jogga ett lätt pass på fredagen. Mådde bra under helgen och kunde träna, tog det dock väldigt lugnt. Under tisdagen denna veckan kände jag att jag bara mådde sämre och sämre och hade sedan feber på kvällen. Idag, torsdag, är febern borta, har lite lätt halsont kvar och är lite täppt i näsan/snuvig.

Frågan är nu hur tycker ni jag ska göra med Varvet?! Vill verkligen springa på lördag!
#3
23 maj 2013 kl 08:54
Gilla
Har planerat att springa min första maraton till hösten. Planen var att springa Göteborgsmaraton den 12/10. När jag kollade i tävlingskalendern såg jag att loppet ligger bara två veckor efter Lidingöloppet som jag också har planerat att springa.

Är det dumt med bara två veckor mellan loppen? Bör jag satsa på något annat maraton?
#4
8 augusti 2013 kl 07:37
Gilla
Jag är sugen på att vara med på lördag, dagsformen får avgöra hur många sträckor det blir :) Men hoppar grillningen på kvällen.

Finns det möjlighet att ha lite kläder och dyl. liggande i stugan under under dagen så att man ex. kan byta skor?

Jag har inte facebook, så jag hoppas det går bra att anmäla sig här istället ;)
#5
4 april 2014 kl 16:05
Gilla
Någon som har en Suunto Ambit2 som vet om man kan lägga in olika långa intervaller i ett och samma pass? (Typ 5x2 min + 5x1 min).
#6
14 juli 2016 kl 19:53
Gilla
Någon som har erfarenheter av att springa Vildmarksleden mellan Skatås och Hindås? Är det lätt att hitta? Hur kuperat är det om man jämför med 18 km banan i Skatås tex.