Foruminlägg av Mathilda Piehl

#1
31 maj 2011 kl 21:48
Gilla
Jag cyklar några dagar i veckan, utgår från johanneshov, maila om du håller till söder om stan :) Mathilda_p(at)hotmail.com
#2
6 mars 2012 kl 13:48
Gilla
Jag har åretrunt pendlat i sthlm de senaste tre åren på en Nishiki pro sld, är supernöjd med den =)
#3
7 juni 2012 kl 11:52
Gilla
Hej

Jag kommer att köra från Motala till STHLM efter Tjejvättern, med några timmars vila, för dig (helst med körkort) som vill åka med finns det plats (även för cykel).

Ring 0736603248

MVH Mathilda
#4
20 juni 2013 kl 11:08
Gilla
Hej Markku

Vad roligt att du tycker att cykla är en bra sajt för motionärer! Vi på redaktionen blir såklart väldigt glada över att höra detta.

Det förekommer inte någon generell moderation av inläggen, vi är väldigt tursamt förunnade att de som skriver och är aktiva är intelligenta och roliga människor. Skulle rena personangrepp publiceras så blir vi ju självklart tvungna att på något sätt moderera, men förhoppningsvis fortsätter Cykla.se att vara ett kamratligt och positivt forum.

Under den här länken http://cykla.se/Misc/Kontakt.aspx hittar du mailadresser till alla som jobbar med sajten, Niklas, Jonas och Oskar är bäst att höra av sig vad gäller det tekniska.

Som redaktör för Cykla.se vill jag absolut föra en levande dialog med användare. Det går bra att e-posta på mathilda@cykla.se och även att posta forumtrådar som denna, jag försöker läsa det mesta.

Om du själv har något annat förslag på hur denna kommunikation kan förbättras så är du mer än välkommen att spåna vidare med oss som jobbar med sajten.

Många intressanta frågeställningar kommer upp i det här forumet och ibland leder de till artiklar från redaktionen. Man får också gärna e-posta artikelförslag eller idéer som man har. Kanske vill man själv skriva en krönika och då är det bara att höra av sig.

Tusen tack för ett positivt inlägg med förhoppning om många givande samtal framöver =)

Hoppas det blir mycket cykling i helgen och trevlig midsommar!
#5
22 januari 2014 kl 16:30 Redigerad 22 januari 2014 kl 16:45
Gilla
Jag vill gärna tipsa om loppet Stockhoms brantaste som har valt att ha en könsneutral tävlingsklass. Vi är flera som kommer att springa det och det vore kul om fler hakade på.
http://www.stockholmsbrantaste.se/