Foruminlägg av Fredrik Mörk

#1
3 december 2013 kl 22:40
Gilla
Hej! Jag får inte WiFi att fungera heller. Har slagit på automatisk uppladdning på klockan men kruxet är att Garmin Express Fit inte hittar några nätverk. Jag har lagt till mitt hemnätverk manuellt men klockan hittar inte detta då jag försöker ladda upp. Eller finns det ytterligare något som jag har missat?
Magnus A., du pratar om Wifi påslaget men jag hittar bara funktionen för automatsik uppladdning, dvs att man inte ska behöva trycka på nedre högra knappen.
#2
4 december 2013 kl 08:25
Gilla
Nu funkar mitt wifi. Mycket riktigt så var kanalen inställd på auto och kanal 12 var inställd. Nu hårdställde jag till en lägre kanal och voila.......Garmin Fit Express hittar mitt nätverk. Tack Klas!
#3
4 december 2013 kl 14:12
1 Gilla
Ett otekniskt svar på en oteknisk fråga :-) så med reservation för sakfel osv. så berättar jag bara hur det görs på min router.
De flesta routrar har 192.168.1.1 skriv detta i adressrutan. Då kommer du till sidan för hantering av din bredbandsrouter. Någonstans under Allmänna inställningar hittar du antagligen WiFi-inställningar och kan se vilken kanal som är inställd, Finns 13 stycken och enligt ovanstående post...använd inte auto eller 12 och 13.
När jag ställde om detta så poppade mitt nätverk upp i Garmin Express Fit och då fungerade även klockans update funktion. Kanske behövs ett lösenord för att komma åt inställningar men jag tror att det är 0000 om du inte ställt om det eller att det eventuellt står på din router. Good luck!
#4
9 december 2013 kl 17:36
Gilla
Hej Björn! En annan tanke som slog mig var din träningsintensitet på ca 85% av maxpuls. Det känns relativt högt och kanske är det inte kosten det handlar om här utan du blir helt enkelt övertränad. När jag var yngre (nu pratar vi sent 70-tal, tidigt 80-tal) tyckte jag inte att ett träningspass var gott nog om jag inte åtminstone hade lite blodsmak i munnen. Det har gått över nu 30 år senare och 30 kilo tyngre. Du kanske skulle periodisera träningen lite och varva tyngre med lätta pass. Själv har jag provat LCHF i två omgångar och gått upp några kilo var gång. Men måhända är jag inte tillräckligt strikt.
Björn Ferry tog väl OS (eller VM) gild på LCHF kost för några år sedan så jag skulle tro att det funkar.
#5
9 december 2013 kl 17:38
1 Gilla
OS eller VM guld ska det vara men han gjorde ju det på glid :-)