Foruminlägg av Alekh Singh

#1
8 februari 2011 kl 17:47 Redigerad 8 februari 2011 kl 17:52
Gilla
Hejsan, jag har nu i en längre period haft problem med hälsenan men jah ska börja berätta om hur den uppstod och vad som har hänt. Jag sprang under hela jullovet med vikter på foten (1,5 kg) och sista dagen så spännde jag inte så hårt och det kändes lite konstigt i hälsenan när jag sprang och när jag kom hem så gjorde det ont i hälsenan, men inte mycket. Dagen därpå hade jag fotbollsträning inomhus konstgräs och det gjorde ont och blev värre. Och då bestämde jag mig för att vila. Jag visste inte då att det var allvarligt. Jag vila en vecka och gick på träning igen och då slog jag upp skadan igen! Dagen där på gick jag till vasalunds naprapat och han sa att jag ska köra tåhävningar och massera den mjukt. Jag gjorde det i två veckor. Det kändes mycket bättre och efter ett tag kände jag inte smärtan på två dagar. Så jag beslöt mig för att träna enkelt en dag inomhus och det kändes ingenting. Spelade även fotboll i inomhus hallen i skolan och det var smärtfritt. Men dagen därpå beslöt jag mig för att träna utomhus igen och då slog jag upp skadan igen :(. Och nu tänker jag vila en längre period och köra rehab. Men jag vill inte varar borta länge. Hade chans att komma upp i Vasalunds A lag i år och känns som att min karriär kom försvinna ur mina händer. Har panik varje dag som går vill inte förlora dyrbar tid. Har ni några tips om vad jag ska göra??? Vilka skor är bra ??? Inlägg????Snälla hjälp ???
ursäkta för stavfel skriver utan att rättat !

+ har inte haft så ont att jag inte kan gå.
#2
9 februari 2011 kl 16:43
Gilla
JÄTTE tacksam för alla svar och tips och råd.
Per Ringdahl : Tack även du ska testa det, man kan du utvecka lite mer om fruttesockar, är de gjorde av fleece eller ull ? Tacksam för svar.



En annan sak jag undrar är det vanligt t.ex. för två dagar sedan kände jag mig 100 % gjorde tåhävningar osv. Men idag har jag känt smärtan igen när jag var ute och gick till skolan, betyder det att jag börjar på noll igen eller??

Jag fortsätter med rehaben oavsett och ska göra det 6 månader framåt.
#3
9 februari 2011 kl 19:30
Gilla
Tack för tipsen ! :)