Foruminlägg av Jakob Andersson

#1
18 december 2010 kl 20:56
Gilla
Tycker sidan ser betydligt mer fräsch och tilltalande nu!

Dock tycker jag inte om att man nu måste ladda upp datan flera gånger om man vill lägga in flertalet pass från sin garminklocka. Tidigare kunde man läsa in datan och lägga till pass efter pass utan att behöva göra om uppladdningsproceduren. Kanske bara är jag som har problem med detta eftersom min klocka tar rätt lång tid att läsa in passen.
#2
18 december 2010 kl 21:20
Gilla
Såg att denna kritik redan var framförd så jag väntar likt magnus.
Återigen vill jag påpeka att jag gillar den nya layouten!
#3
10 januari 2011 kl 21:12
Gilla
Vet inte om detta har tagits upp men jag tycker det skulle vara intressant att även kunna se total tränad tid per vecka i träningsdagboken. Inte bara total löptid. Kör en del alternativt och vid sådana här vintrar blir det ju mycket skidåkning. tack på förhand.
#4
11 januari 2011 kl 23:39
Gilla
konservatism...
Jag tycker det var en bra förändring. Även om jag blev aktiv här precis innan sidan ändrades så tycker jag att nya sidan är mer logisk och lättare för en nykomling att hitta runt på.
#5
12 januari 2011 kl 11:14
Gilla
Jag är också mer för att dokumentera tid istället för distans. Därför tycker jag att man borde kunna se totalt tränad tid, och inte bara total löptid, i veckosummeringen i träningsdagboken.
#6
23 januari 2011 kl 19:53 Redigerad 23 januari 2011 kl 19:53
Gilla
tillågg till Hampus tidigare skribent.

Detta händer för mig med Hampus. Jag har även noterat att när man lägger in ett pass som man har "lap"at, alltså ett pas med fler laps, så visar diagrammet endast den första intervallen/lap. Det är synd när man kör intervaller att bara kunna se den första, även om det är den man oftast är piggast på ;)
Vet inte om detta är möjligt, men Det skulle vara klockrent om det gick att föra in ett pass med laps som ett intervallpass och att sidan sedan delade upp lapsen som intervaller samt upp- och nedjogg.
#7
27 januari 2011 kl 23:43
Gilla
Jag har med detta problemet. Grejen är att jogg.se bara tar upp första etappen i diagrammet. Alltså, ett pass utan laps visas helt ok, men "lap-ar" man så får man endast se första intervallen i diagrammet.
Jag har tagit upp detta i "tankar om nya jogg.se"-tråden och tills vidare löser jag det genom att köra uppvärmningen och nedjoggen som enskilda pass.
Jag tycker med det hade varit underbart med en funktion, där när man drar musen över diagrammet flyttas en punkt på rutten till det ställe man befinner sig på vid den tidpunkten. Det blev en jobbig mening.. hoppas ni förstår.
#8
10 februari 2011 kl 19:47
Gilla
Såg den här tävlingen först idag och blev grymt sugen på att vara med! Synd bara att man börjar jobba den 12:e. När blir nästa datum?
#9
15 februari 2011 kl 17:43
Gilla
utfallssteg är bra träning för höftböjaren och bra sätt att lätt få träningsvärk på :)
#10
22 februari 2011 kl 15:31
Gilla
Det vore bra att på något sätt kunna binda samman upp/nedjogg-passen med det riktiga passet så att inte månads redovisningen av antal pass bli ca 3 ggr så stor.