Foruminlägg av Håkan Wester

#1
29 januari 2013 kl 07:57
Gilla
GO ! för att alla som gillar metal hänger på i jogggruppen för kommande träning och resultat och delar sina tankar och tips om musik och träning. Med hårdrockens energi till träningen så ska det som vanligt levereras både i spåren och tävling under 2013. Siktar mot att det blir några träffar med trevligheter vid konserter framöver med lite skitsnack och upplevelser tillsammans med alla.
Själv kör jag på med allt från Dream Theater - Within Temptation -Sabaton - Ac/Dc- Amaranthe för att krydda min träning till bästa "smak" och lyft just nu.
#2
29 januari 2013 kl 10:47
Gilla
Fredrik: Alla är vi olika och laddar du innan eller efter pass med "metalgodbitar" och i spåret av annat så är det ju också en väga att vandra. Kör på !
#3
6 februari 2013 kl 16:44
Gilla
Metallöpare ! Trummisar från Göteborg ( Motörhead - In Flames ) som kör Gbg-varvet nämns i artikel. http://www.gp.se/sport/1.939342--min-grundfysik-ar-ganska-hyfsad-

Inköp av trumset med dubbla baskaggar för alternativ löpträning och pressa tider. Skulle kanske var en väg att gå för oss alla ?

Kvällens löppass blir energifullt med mycket Halestorm i öronen. http://www.youtube.com/watch?v=YpJAmlnBxoA
#4
7 februari 2013 kl 16:11
Gilla
Mycket gott initiativ Anders !!

Är absolut på i Lerum med ditt förslag om löpning+metal.
Är dock minst sagt tveksam till de angivna låtarna, inte mycket metal där. Tror säker detta löser sig framöver på något bra sätt om vi har ögon och öron öppna.
#5
7 februari 2013 kl 20:23
Gilla
Körs 800 grader på Metal Runners löpträff i Lerum så kommer nog Tåström personligen dit och drar ur kontakten under tiden många löpare sittstrejkar i väntan på något tyngre.
Att blanda punk och metal / hårdrock är lika känsligt för oss inbitna metaltrogna som att tala negativt eller positivt om LCHF eller barfotalöpning. Varning för tunn is :)
#6
7 februari 2013 kl 20:54
Gilla
Ja Jens du har en poäng där.