Trailflirt - en blogg i terräng, om att härja i skogen till fots eller på hjul

Siffernördvecka 2 då?

Ja just det, hur gick det med den andra siffernördveckan då?

Jag fick näääästan ihop en vecka 2 också, men sen sket det sig. Fick återigen en påminnelse om varför jag inte ska hålla på med runstreaks och månadsutmaningar och sånt. Jag pallar tydligen inte när det blir ett måste. Jättelöjligt, jag vet. Det är ju inget måste när det är ens egen idé. Men ändå.

Efter att ha fått till en riktigt bra första vecka var det som att inspirationen dog lite. Måndag och tisdag tänkte jag väldigt mycket på vad jag skulle kunna hitta på, men det slutade med 9 solhälsningar på måndagen och 10 på tisdagen. Inte vidare kreativt.

Onsdag däremot, då drog jag till med en helt underbar vårjogg längs Skåneleden i strålande sol. 11 kilometer ren njutning! Det var en sån där dag då allt är så fint att man måste fotopausa var femte meter och själva löpningen bara blir sättet att ta sig mellan fina fotostopp.

Baskemölla löpare

Men sen var inspirationen slut. I torsdags blev det 12 pliktskyldiga situps i sängen innan jag somnade och i fredags nästan lika plikstskyldiga 13 reps av fyra övningar innan läggdags. Sen konstaterade jag att jag helt enkelt inte ville mer.

Tydligen är två veckor max vad jag klarar av när det gäller ”göra en sak varje dag”-utmaningar. Min längsta runstreak har varit 16 dagar, och jag minns att det redan innan tvåveckorsgränsen kändes som ett jobbigt måste.

Att man sen inte lär sig mellan gångerna, det är ju en annan sak. Så det här misstaget kommer jag garanterat att göra om många gånger till ??

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.