Ride of Hope, Team Göteborg

Varför vi arbetar för Barncancerfonden

Visst är frågan berättigad. Varför bildar vi ett cykelteam "Ride of Hope - Team Göteborg" för att samla in pengar till Barncancerfonden?

Vi alla, som fått förmånen att delta, har ett behov att göra det där lilla extra för barn och familjer som drabbas av barncancer. Vi vet att nästan all forskning, fortutbildning och stöd till familjer finansieras av gåvor från privatpersoner och företag/föreningar när det gäller barncancer. Det är det ideella "Sverige" och inte det offentliga Sverige som är med och arbetar för att utrota barncancern. I dag blir 4 av fem drabbade cancerbarn botade, och det tack vare de bidrag som Barncancerfonden samlar ihop.

Att då få vara med och bidra till detta arbete samtidgt som vi också får arbeta med vår egen hälsa med träning ser vi som en stor förmån. Vi vill understryka att alla kostnader kring vårt cyklande och tränande betalar deltagarna med egna medel. Allt vi samlar in går helt oavkortat till Barncancerfonden.

I dag har vi teammöte där vi planerar kommande år. Vi kommer att här redovisa det vi gör och samtidigt utmana dig som läser att vara med och stödja Barncancerfonden

Var med och stöd Barncancerfonden. Du kan göra det direkt via Swish eller på vår sida hos Barncancerfonden eller med Swish: 123 225 57 92, Ange "Team Göteborg, Svettigfamiljen"

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.