Latheten strikes again, eller typ

Lät latheten inom mig styra dagen och struntade i att springa idag, egentligen en dållig ide, men istället fick jag flera timmar att städa, plocka och tvätta hemma istället, vilket var välbehövligt. Imorgon ska jag åka och fixa lite saker, men ska försöka springa lite någon gång under dagen iaf, bara för att känna på formen inför lördag. Har även anmält mig till läger sista helgen i augusti som klubben anordnar, som ska bli sjukt roligt, vi avslutar tävlingen med UP tävling nere i Nynäshamn. 

Känner att jag verkligen går 0-100 nu, men det känns bra, får bara se till att inte satsa så hårt i början, utan ta det hyfsat lugnt och bygga upp det, så kommer jag komma i form snabbt. 

Jag känner att den här säsongen blir det lite mer satsning på resultat, inte placeringsmässigt, utan tidmässigt, jag ska försöka bli snabbare och förbättra min tid, jag har ju faktiskt kunnat springa milen på en timme, men det var nästan ett år sen nu, kom aldrig riktigt dit i våras eftersom jag blev skadad, men nu ska inget få komma ivägen. 

Nu ska jag iaf hoppa i säng så jag orkar gå upp imorgon. 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.