Igång igen efter mental meltdown

20130401-192021.jpg

Idag fick det bli 15 km i gå, lunka, löp-stil med hunden. Tanken var nu att öppna lite lätt med 5 km jogg efter 3 veckors mental meltdown. Men vädret och atmosfären lurade mig att ta ett varv runt Hosjön också (Tror den heter så). Men dum som man är så vill ju inte mitt knä riktigt samma sak som jag och packar ihop och går hem efter ca: 7-8 km. Men då hade jag ju halva vägen kvar hem så det var ju bara att bita ihop och i sakta mak ta sig hemåt igen.

Annars så när jag kom till den plats där jag brukar vända, så kom tanken på Hosjön flygandes till mig. Jag har aldrig sprungit runt den sjön och äventyrsgenen tog över och suget blev för stort. Jag förvirrade mig in bland bondgårdar och hästar och hoppades på att mitt kära lokalsinne skulle rädda mig runt. Vilket det tillslut gjorde. Shiva fick dessutom se hästar för första gången och blev väldigt chockad. Speciellt av en stor svart elak häst som gav oss onda ögat! Den skulle självklart skällas ut! Hästar är läskiga….på riktigt!

Då var ytterligare 1,5 mil sprungna i mina tåskor utan bekymmer och knät känns redan nu i skrivande stund mycket bättre.
Jag brukar få ont på samma ställe jämt när jag är ute längre än en timme. På utsidan av knät liksom (alltså längs sidan på kroppen). Jag är ju trots allt en ovan nybörjare som inte riktigt anpassat kroppen till någe längre pass icke. Men är huvudet dumt får kroppen lida som man säger. Jag vill ju så gärna!

20130401-193632.jpg

20130401-193700.jpg

20130401-193720.jpg


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.