Foto: Mark Burnell

Run until you drop!

TipsFebruari är här. Och med den utmaningen Run until you drop! Målet är att springa, eller gå, en extra mile per dag. Första februari, en mile. Andra februari, två. Och så fortsätter det. Utmaningen pågår fram till den 28:de februari 2015. Är du på?

Run until you drop är skapat av James Adams och Paul Aliär. Just den här utmaningen är egentligen ett test. I framtiden kanske det kommer en tävling där deltagarna ska springa en extra mile per dag. För alltid. Den som klarar av längst period vinner. Coolt va?

Du springer alltså var du vill, hur du vill. Snabbt, sakta, utomhus eller på löpband. Det viktiga är att du fått ihop rätt antal miles till slutet på veckan. 

Utmaningen är helt individuell. Men vi gillar ju gemenskap här på Jogg. Så vi skapar en grupp för alla som vill köra utmaningen och samtidigt följa andra som gör detsamma. Vi hittade en forumtråd om saken också.

Nisse kommer vara med på utmaningen, så länge han känner att han orkar och kan. Det är såklart kul att klara hela februari. Men inget krav, såklart. Kör på och ha kul!

Maria Viberg har gjort en tabell för hur många kilometer du ska springa per dag:

1 kommentarer till artikeln

1959 • Rönnäng
#1
3 februari 2015 - 15:37
En extra km per dag vore mer rimligt tycker jag. (Det är svårt nog)
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.