1961 • Oskarshamn

Falafel i Mönsterås

Cykel - Landsväg
Idag var planen att ta det lugnt och njuta i det strålande vädret. Det gick utmärkt, förutom mellan P-vik och Gelebo där jag fick förmånen att ligga i baksuget efter en duktig cyklist, så då gick det undan. I Mönsterås blev det en falafelrulle på Hamnkrogen innan jag vände hemåt igen. Det här var en riktigt fin cykeltur, som faktiskt gav mersmak. I synnerhet forsavägen är en perfekt cykelväg, jag mötte massor av andra pedaltrampare där.

Torsdag 21 maj 2020 10:55

55,65   km
Distans
2:10:50
Tid
25,52   km/h
Snitt
115
Snittpuls
138
Maxpuls
Charlotte
Total distans: 1569 km
Träningspass från 

Kommentarer

Beata Larsson - 21 maj 17:44
Kul att läsa! Dock tråkigt att höra att du råkat för hälsporre... Av egen erfarenhet vet jag att det går över, som allt annat som går över, men en hel sommar för ett par år sedan vad det så gott som noll löpning för mig. Hoppas att det inte tar så lång tid att komma tillbaka till löpspåret för dig! Och att cykla kan faktiskt vara skojigt ibland.:-)
Torbjörn Westman - 21 maj 22:05
Tack Beata! Skönt att höra att det går över till sist, för just nu känns det rätt hopplöst. Jag sprang nog lite för länge på ond häl, så jag befarar att sommaren är körd för min del. Försöker lära mig att uppskatta cyklingen mer, och dagens tur i fin natur kändes verkligen som ett lyft.

Gillas av Jesper Claesson

Puls