1970 • Tyresö

Trollbäckens IP

Fredag 8 maj 2020 12:39

Löpning - Snabbdistans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Fick ryggskott efter gympasset i går så det blev inte mycket sömn i natt och hade egentligen tänkt vila idag. Tyckte dock att det kändes lite bättre på förmiddagen så bestämde mig för att jogga till IP och se hur det kändes. Otroligt stelt inledningsvis men bättre allteftersom så det blev ett progressivt pass idag där pulsen dock drog iväg rejält på slutet (faktiskt 5 slag högre än maxpulsen under Istället för Berlin för en dryg månad sedan).
6   km
Distans
23:26
Tid
3:54   min/km
Snitt
162
Snittpuls
178
Maxpuls

Gilla passet

Kommentarer

Mats Åkerlund - 8 maj 2020
Tråkigt med ryggskott. Även jag fick det efter ett kort styrkepass igår. Jag får problemet ibland och det brukar gå över efter 4-5 dagar. Har de senaste 2 veckorna dessutom tvingats till löpvila pga en fingerskada.
Staffan Westerdahl - 8 maj 2020
Jag ryggskott är verkligen inte att leka med. Är nästan konstant stel i ländryggen så därav brukar jag relativt ofta drabbas av ryggskott när jag inte tänker mig för tillräckligt. Vilket trist sammanträffande att vi båda drabbats av ryggskott på gymmet och dessutom under samma dag! Vi får krya på oss båda två, hoppas även att din fingerskada läker snarast :)