1969 • Björkhagen

Espoo 24 h

Lördag 22 februari 2020 12:00

Löpning - Tävling
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Hade en strikt plan, följde den och krossade mitt person bästa från PRT i december med 10 km! Så lyder den korta rapporten.

Den lite längre lyder att jag även blev av med min ultra oskuld genom att kräkas i papperskorgar tre gånger, den ena gången var det graciöst värre då jag även kissade på mig. Himla trist med min dåliga bäckenbotten kände mig lagom ynklig när jag kände hur det rann lite längs mina ben. Frågade Fredrik om det syntes och det gjorde det inte så bara att bita ihop och fortsätta. Kräkningarna berodde på den torra luften som orsakade astma. Astma sprayen gjorde så slemmet lossnade....

Nu till det roliga, Fredrik hade hjälpt mig med en plan som jag skulle följa och gjorde jag det så skulle jag nå mitt mål på 170 km. Måste erkänna att jag gick på kanske lite onödigt mkt i början, tog bort ett gå varv för att få lite marginal. Efter 12 h hade jag nått 90 km och jag kände mig läskigt självsäker. Hade en dipp vid nio timmar men den tog jag mig snabbt ur.
Energin funkade fint med Maurten, humagel, Fanta och lite banan. Snälla Gina som supportrade mig och Fredrik köpte två isglassar gudomligt gott.

Hade inga problem alls allt tuffade på som det skulle inte ens bäckenet protesterade. När slutsignalen ljöd var jag nöjd, trött, lycklig men inte nedbruten. Ett bra kvitto inför TEC200 om två månader.
Hade nått ännu längre om jag inte satt länge på toa två ggr. Ska inte ta imodium innan långa lopp någon mer gång.
Ett väldigt fint arrangemang.
175,52   km
Distans
24:00:00
Tid
8:12   min/km
Snitt

Gilla passet

Kommentarer

Daniel Zetterqvist - 26 februari 2020
Yeay, fick scrolla ner en bit, men så kom ju rapporten!! :) Underbart och ett jättestort grattis igen!! Grym du är och TEC kommer gå minst lika bra! Du får umgås en hel del med härliga Oyunn från Norge och hälsa från mig! :) Har ni påsken planerad förresten? Annars kanske ni kan svänga förbi topparna en stund å långfredagen?! Vi kommer ju hålla på från soluppgång till nedgång!! ;)
Johan Lund - 26 februari 2020
Hur grymt som helst:)
Pernilla Otto - 27 februari 2020
Tack killar!! Daniel om vi inte åker till min mamma i Norge i påsk så kommer jag absolut förbi har flera goda vänner som springer loppet.