Vårruset Växjö

 1. Vårrusets evenemangsområde i Strandbjörket vid sjön är idealiskt för en picknick. Du kan välja om du vill sitta nära scenen där Marie Serneholt peppar och underhåller. Eller så kan du sitta närmare sjön och njuta av utsikten. Vårrusets samarbetspartners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och annat smått och gott. Från kl 17 räknar vi med att alla sponsorer är på plats, så kom hit i tid och njut av stämningen samtidigt som ni laddar upp inför loppet.

  Starten går på Värendsgatan utanför Strandbjörkshallen och startfältet sträcker sig mot Centrallasarettet och är indelat i olika startfält. Du/Ni tar er sedan runt vår vackra ocean, på både grus- och asfaltsunderlag. Ett par hundra meter efter start tar ni er an en backe, därefter är banan rätt så flack och lättsprungen.

  Efter lite drygt halva banan är det återigen dags för en backe och sedan avslutas banan på relativt plant underlag igen. På ett par ställen kommer det att finnas orkestrar som spelar musik och peppar dig för att du ska ha kul och känna dig stark. Följ vägvakters anvisningar, där dessa finns.

 2. Löpning
 3. 5,00 km
 4. 14 maj 2019
 5. IFK Växjö
 6. varruset.se/lopp/vaxjo
 7. 100% ospecificerat
 8. Växjö, Växjö, Kronoberg, Sverige
 9. Annica Johansson, Stockaryd
 10. Totalt har 6 medlemmar registrerat resultat för Vårruset Växjö.

Medlemmars resultat

  Namn   Tid  Snitt
1. Amanda Karlsson 26:24 5:17