Tjörn Triathlon

  1. 2018 års SM blir det sista för Tenson Tjörn Triathlon!

    Vi är glada att så många anmält sig till vår SM tävling på medeldistans lördagen den 25 augusti.

    Men p.g.a för få anmälningar till Sprintdistanserna har tävlingsledningen beslutat att inte genomföra fredagens och söndagens tävlingar. Detta berör Företagsutmaningen och Sprintdistanserna.

    Allt har en början och även ett slut. För tävlingskommittén och mig känns det helt rätt att avsluta med flaggan i topp med ännu ett SM, som kommer att bli den sista tävling vi arrangerar på Tjörn.

    Det har varit en otrolig resa där vi genom tävlingssporten Triathlon har kunnat skapa Sveriges första tävlingsklass för atleter med funktionshinder och genom samarbete med www.livsviktigt.se fått flera 100 att anmäla sig till Donationsregistret. Tillsammans med Nordiska akvarellmuseet, Pilane och Tjörns kommun har vi skapat Sveriges Svettigaste Konstrunda, den nyanlagda leden där man kan cykla, springa eller gå mellan Akvarellmuseet och Skulptur i Pilane.

    Du som anmält dig till Sprinten ta chansen att få ihop ett lag eller utmana dig själv på den långa distansen. Anmäl dig nu och bli en del av vår sista tävling. Årets tema för tävlingen går i regnbågens färger för allas lika värde.

    Vi kommer göra 2018 års SM tävling till en oförglömlig upplevelse. Varmt välkomna till SM Tenson Tjörn Triathlon lördagen den 25 augusti 2018.

  2. Triathlon
  3. Halv Ironman
    Simning: 1930m / Cykel: 90km / Löpning: 21,1km
  4. 25 augusti 2018
  5. SM Tenson Tjörn Triathlon
  6. www.tjorntriathlon.com
  7. Tjörn, Tjörn, Västra Götaland, Sverige
  8. Cecilia Hellstrand, Järfälla

Träningsprogram

Nu har vi träningsprogram med smarta funktioner i Jogg-appen.
Du väljer själv din nivå och vilket datum du vill träna mot.
Vi bockar sedan av dina genomförda pass mot dagboken.

Välj ditt träningsprogram här!