Löpning Träning 3 inlägg 2178 visningar

Cavtat, södra Kroatien

#1
29 juli 2014 - 09:57
Gilla
Ska besöka orten Cavtat i södra Kroatien under några veckor i september men kan inte hitta ett enda tips på löpning/löprundor. Är intresserad av allt från korta intervaller, lugn jogg till lite mer arbete i terräng. Hjälp!
_
_
#2
29 juli 2014 kl 23:30
Gilla
Jag var där för några veckor sedan och det finns en strandpromenad utan biltrafik runt en halvö som är ett tvåkilometersvarv som passerar centrum, lätt kuperat med asfalt och en hel del skugga. Där springer de flesta. Det går att springa längs strandpromenaden mot hotell Albatross också, men det är tillsammans med (få) bilar längs en smal väg och då får man vända efter en knapp kilometer. Jag försökte springa längs kusten på den sydligare halvön som har en markerad stig på kartan, men vägen övergick i en smal skogsstig och med tanke på att europas giftigaste huggorm trivs här så vände jag. Det finns också en vandringsled från Cavtat till byarna söder om flygplatsen (Cilipi osv.), men den vägen såg ut att vara en smal grusstig så jag vände. Som vanligt i varma länder gäller det att vara ute tidigt innan värmen blir för stark. Väldigt fint är det på morgonen. Lycka till.
#3
1 augusti 2014 kl 09:18
Gilla
Tackar! Då har jag några alternativ att välja på. Får se om jag vågar mig på huggormsstigen. Vore ju förvisso surt att sluta sina dagar på en enslig skogsstig med en huggorm i vaden.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.