Löpning Övrigt 2 inlägg 1925 visningar

2008 - mål och drömmar...

1978 • Lindome
#1
1 januari 2008 - 15:37
Gilla 
Jaha, då var 2007 förbi. Drygt 900 avverkade kilometer blev det. Och det är jag grymt nöjd med. Målet för året var att springa 2 ggr/veckan och därmed få in löpningen som en regelbunden del i mitt liv. Det målet har jag klarat med råge. Så nu är det dags att blicka framåt mot ett nytt löpår. Med nya mål och drömmar.

Den 10 januari bär det av till Aktivitus för att göra laktattest och få ett 4 månaders träningsprogram. Det ser jag grymt mycket fram emot! Att få höra deras tankar och åsikter om hur jag bör lägga upp min träning på bästa sätt. Just nu irrar jag runt lite i ovisshet då jag under det senaste halvåret sett försämringar snarare än förbättringar i mina reslutat - i allafall på de kortare distanserna.
Huvudmålet för året är att genomföra mitt första halvmara - Göteborgsvarvet - och nått tidmål har jag inte vågat sätta än men troligtvis kommer siktet vara inställt på nånstans mellan 2:15-2:20 men med huvudfokus på att bara ta mig runt. Sen vore det förståss roligt att springa några av de loppen jag avverkade under 2007 och förbättra resultaten på dem. Sätter hoppet till det nya träningsprogrammet för att lyckas med detta.
Ett litet sidomål för 2008 blir också att avverka minst 1000 km under året. Ett mål som väl inte ska vara så svårt att genomföra.

Vore roligt att höra andra tankar om årets mål, drömmar och upplägg!
Gott nytt år på er allihop!
1956 • PARTILLE
#2
1 januari 2008 - 18:31
Gilla 
Mina mål, drömmar och min tävlingsplanering kan Ni hitta på min hemsida....
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.