Perfekt specialficka!

Pratade lite om träning med en kollega förra veckan och vi landade i att jag skulle visa honom vägen runt Södra Bergundasjön som jag han aldrig provat. Idag blev det av.

Jag startade hemifrån och sprang in till kontoret. Dagens runda kändes lagom för att testa min nya springmotcancertröja med specialficka på bröstet. Tillverkaren var skeptiskt till om det var en bra ide, men mot ett tillägg på 120 kronor så fick jag dit en ficka mitt på bröstet. Med tanke på belastning på tyget rekommenderade de inte att stoppa i tunga saker som mobilen. Jag stoppade i det jag alltid vill ha med mig – pappersnäsdukar för krislägen och bil och husnyckel. Det kändes helt ok att springa med det i fickan de två kilometerna bort till kontoret.

Fick vänta en stund på min kollega som var tvungen att köra sin sambo till sitt jobb på sjukhuset, men det var trevligt att vänta några minuter i solskenet. Ovan lyx för mig som brukar komma till alla löparsamlingar i sista minuten och haka på med hög puls.

Vädret var perfekt, soligt och strax under 20 grader. Vi sprang och pratade i sexminuterstempo. Han tyckte inte att det var speciellt jobbigt alls, så jag jag hoppas det inspirerade till fler rundor.

När jag kom hem konstaterade jag att jag helt glömt bort fickan på tröjan så det fungerade perfekt till de här småsakerna. Skönt nu när jag fick lämna tillbaka 2XUtightsen med ficka som hade fabrikationsfel och som var restnoterade i lagret.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.