PIGGELINA.SE

Vilse till frukost

Ska provspringa Kävlinges nyaste motionsspår i Högalidsskogen. Det är 3 kilometer långt och med transport dit och hem passar det alldeles utmärkt för de respektingivande distanser jag just nu är uppe i: 9 x 500 meter.

Banan är uppmärkt med röda pilar. Ett kortare spår har blå pilar. Och hur jag än springer så blir jag alltid av med mina röda pilar medan de blåa syns överallt.  Det blir många vändor fram och tillbaka och gpx-filen visar med all önskvärd tydlighet att jag inte är värdsmästare i att leta pilar!  Rundan blev inte särskilt rund…

Men jag är inte bitter. Tvärtom. Mina 4,5 km går smärtfritt. Och på det efterföljande passet på gymmet lyckades jag för första gången sedan i mars kötta höga knän utan att det gjorde ont.

Jag känner mig försiktigt positiv. Eller alltså… försiktigt jätteglad.

Nu tar vi lördag hörrni!

 

 

Inlägget Vilse till frukost dök först upp på Piggelina.

3 kommentarer till inlägget

0 • Stockholm
#1
28 juni 2020 - 09:25
Hej,vad för slags skada är det du försöker komma tillbaka ifrån ? "nyfiken"...
Har själv sprungit regelbundet i decennier & lyckats dra på mig de vanligaste löparskadorna med oönskad vila som resultat.
Är nu helt skadefri...springer långt & kort ,underbar känsla...senaste skadan var knäbetonat.
1973 • Kävlinge
#2
28 juni 2020 - 13:49
Det är en inflammerad höftböjare som enligt säker källa är dubbelt så tjock som sin kompis på andra benet. Hade samma på förra sidan förra året. Tog tre månader att bli av med. Nu är jag inne på 3,5 och hoppas det ska släppa snart...
0 • Stockholm
#3
28 juni 2020 - 15:51
Ok...låter som något jag hade för ca: 10 år sedan...tränade för en mara...2 månader innan loppet knäppte det till i högra höften under en runda.
Trodde det skulle gå över, men icke, en läkare konstaterade inflammation i höften, tog 9-10 månader innan det blev bättre,men cykla gick bra.
Lycka till med läkningen...ha de.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.